•  

Remedii pentru intarirea sistemului imunitar

Remedii pentru intarirea sistemului imunitar

Odata cu incalzirea vremii, datorita diferentelor de temperatura, organismul intra intr-o stare de astenie, caracterizata de o imunitate si un tonus scazut.

Aparitia unor simptome de oboseala, somnolenta, nervozitate, receptivitate la diversi virusi si nu in ultimul rand alergii respiratorii si cutanate, se datoreaza unei imunitati scazute.

Natura ne ofera remedii cu ajutorul carora putem preveni aceste “neplaceri de primavara”. Administrarea produselor care contin vitamine si minerale este indicata in aceasta perioada, precum si a celor cu un continut ridicat de extracte imunostimulatoare: Echinaceea, Laptisorul de Matca sau Gheara Matei.

Asocierea vitaminelor, mineralelor cu laptisorul de matca proaspat si Ginsengul Siberian, din produsul  de la Aboca, Natura Mix - Ginseng asigura necesarul organismului in aceasta perioada.

Pentru a preveni alergiile cutanate este recomandata administrarea unor produse cu rol detoxifiant cum este Akneil (capsule) sau Fisiodepur (concentrat si ceai).

Multi nu stiu faptul ca tonusul scazut, astenia si starea de oboseala cronica sunt de cele mai multe ori cauzate de acumularea toxinelor, motiv pentru care detoxifierea este un prim pas in combaterea asteniei de primavara. 

Postat in :

Imunitate

Data:

19-03-2013

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Adauga un comentariu


Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza