CARD FIDELITATE

Stii ce culoare are fidelitatea?

Iti spunem noi: la Help Net, fidelitatea are culoarea portocaliu, pentru ca asa arata cardul tau de client fidel Help Net.

Iar in Farmaciile Help Net, fidelitatea se rasplateste de fiecare data:

 • Beneficiezi de minimum 5% REDUCERE la orice achizitie efectuata dintr-una din farmaciile fizice, cu exceptia produselor medicamentoase unde conditiile comerciale nu permit reduceri sau alte beneficii;
 • Ai posibilitatea de a participa la promotii speciale si concursuri, adresate in exclusivitate clientilor fideli;
 • Intri automat in cele doua programe de loialitate, Clubul Dermotherapy si Clubul Mamelor, daca achizitionezi pe acelasi bon, produse dermatocosmetice sau pentru copii si mame, de minimum 100 lei;
 • Clubul Dermotherapy si Clubul Mamelor iti aduc lunar reduceri de pana la 20%;
 • Cardul de Fidelitate Help Net se obtine exclusiv in farmaciile Help Net, prin intermediul tabletelor instalate in fiecare locatie

Clubul Dermotherapy

Din grija pentru sanatatea si frumusetea pielii tale, am creat spatiul Dermotherapy, locul unde gasesti cele mai bune dermatocosmetice, de la produse demachiante, creme de hidratare, anticearcan sau antirid, pana la fonduri de ten si produse pentru ingrijirea parului.  

 Aflate la granita dintre cosmeticele clasice si produsele farmaceutice, dermatocosmeticele au un nivel inalt de eficienta, toleranta si adresabilitate, fiind de multe ori utilizate de catre medici ca adjuvante in terapia dermatologica.

 Mai mult, pentru ca vrem sa-ti fie mai usor sa-ti construiesti chiar de azi propriul tau program personalizat de ingrijire dermatocosmetica, am lansat Clubul Dermotherapy unde beneficiezi de:

 • reduceri de pana la 20%;
 • consiliere specializata si personalizata;
 • testare de produse si servicii gratuite in farmacii selectionate, precum dermoanaliza tenului (pentru a descoperi ce produse ti se potrivesc cu adevarat); 

Prin intermediul cardului de fidelitate Help Net, devii automat membru ale Clubului Dermotherapy, prin achizitionarea de produse dermatocosmetice in valoare de minimum 100 de lei, pe acelasi bon.

Totul se schimba atunci cand faci alegerile potrivite. E vremea sa traiesti frumos, implinita si multumita de ceea esti la interior si de ceea ce se vede la exterior.

Clubul Mamelor:

Stim ca maternitatea este o perioada unica in viata fiecarei femei, de aceea ne dorim sa fim acolo pentru tine, in aceasta minunata experienta. Astfel, am creat Clubul Mamelor, un program de loialitate special, dedicat mamicilor si copiilor, unde beneficiezi de:

 • reduceri de pana la 20%;
 • campanii si tombole special, pentru tine si micutul tau;
 • acces la o gama variata de produse pastrate in conditii ce respecta standarde farmaceutice riguroase;
 • acces la evenimente tematice, realizate alaturi de cei mai buni specialisti din domeniu.

Prin intermediul cardului de fidelitate Help Net, devii automat membru ale Clubului Mamelor, prin achizitionarea de produse pentru copii si mamici in valoare de minimum 100 de lei, pe acelasi bon.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Mai multe informatii

Accept

Lista Farmacii

Contul MeuCosul meu

Cosul este gol