FESTIVAL MOTHER'S DAY! Sarbatoreste luna femeii si bucura-te de pana la 25% reducere la LA ROCHE POSAY, VICHY si CERAVE. Vezi toate produsele >>aici<<
Contul MeuCosul meu

Cosul este gol

POLITICA RETUR

Cererea de retur se poate face fie telefonic, la numarul 0374 300 100, fie prin email la adresa: retur@helpnet.ro

Costurile de transport pentru produsele returnate sunt suportate de catre cumparator. 

Adresa retur: Str. Malul Rosu nr. 4, Balotesti, Ilfov

Conditii pentru retur:

- Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva etc.
- In cazul in care produsul returnat prezinta ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a opri o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

Produsele exceptate de la posibilitatea de returnare

In conformitate cu prevederile art.16 lit. d), e), f) din OUG 34/2014 sunt exceptate de la dreptul de returnare urmatoarele produse:

- produse care se pot degrada ori deteriora rapid si anume: hrană bebeluși (lapte, piureuri, sucuri, etc.),
 - produse de igienă intimă și produse care vin în contact cu mucoasele/pielea (de exemplu: pompe san, protecții mameloane, irigatoare, biberoane, suzete, tetine, termometre rectale, nebulizatoare, aspiratoare nazale, etc.).
- produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.
- medicamentele de uz uman, care necesita conditii speciale de depozitare si pastrare, astfel cum acestea sunt mentionate in prospect de detinatorului autorizatiei de punere pe piata. Prin exceptie, se accepta returul medicamentelor de uz uman sigilate/desigilate care prezinta deficient de calitate si/sau conformitate.

Cum se returnareaza banii:

In cazul in care sunt respectate conditiile de retur, S.C. HELPNET FARMA S.A.  se angajeaza sa returneze beneficiarului, in cont, suma achitata pentru produsul returnat, in maximum 14 zile lucratoare de la receptionarea produsului de catre vanzator.