Ghid anticelulitic

GHID ANTICELULITIC

Metode si tehnici pentru a profita la maxim de binefacerile cremelor anticelulitice. Una dintre particularitatile cremelor anticelulitice este ca pot netezi si intinde pielea si in acelasi timp estompeaza si fac sa dispara efectul de „coaja de portocala” atat de dizgratios.

  • Ingrijirea corpului

Pentru a obtine un rezultat satisfacator, aplicatiile trebuie sa fie zilnice si continue, de doua ori pe zi timp de o luna, iar masajul trebuie sa respecte cateva reguli precise.

Chiar daca actiunea lor ramane efemera, ele faciliteaza enorm circulatia sangelui in vene si permite dispartia unei parti importante a celulitei. Drenajul toxinelor se face mai rapid, prin cresterea fluxului sanguin, dar si prin reducerea depozitelor de grasime.

Inainte de aplicarea cremei anticelulitice, trebuie sa exfoliati epiderma cu un gel exfoliant pentru corp cu ajutorul unei manusi de masaj sau burete. Aceasta va va permite sa pregatiti mai bine pielea pentru absorbtia produselor active, dar si pentru inlaturarea celulelor moarte.

Tehnici modelatoare

Tehnici de masaj:
- miscarea trebuie sa se faca neaparat de jos in sus;
- la fiecare trecere luati un fald de apa si realizati o miscare circulara de la dreapta la stanga;
- daca masajul a fost eficace, zona devine rosie.

Alte tehnici:
Exista si un alt tip de masaj, numit masaj prin ventuze sau depreso-drenaj. Acesta este practicat mai ales in institutele de infrumusetare si s-a dovedit a fi foarte eficient.


Pareri

Pareri

Fii primul care posteaza un review pentru acest articol.

Adauga o parere

Co si o tomto článku myslíte vy?

1-5

1 2 3 4 5
Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile nepotrivite!