SERVICII IN FARMACII

Lucram constant la dezvoltarea, actualizarea si imbunatatirea serviciilor pe care farmacistii si farmaciile Help Net le ofera pacientilor nostri. Vrem sa te stim sanatos si bine, iar jos sunt cateva din serviciile pe care vi le punem la dispozitie:

  1. www.reteta-ta.ro
  2. Masurarea tensiunii
  3. Solutie sigura si personalizata de verificare a medicamentelor din tratamentul/reteta pacientului
  4. Servicii delivery Bringo – Help Net

In actualul context, vrem sa fii cat mai in siguranta si mai putin pe drumuri cautand o farmacie care sa aiba toate medicamentele din reteta sau retetele tale. Pentru asta, am implementat un sistem prin care poti sa ne trimiti reteta electronica in cativa pasi simpli:

  1. Dupa ce ai primit de la medic reteta electronica (pe e-mail, pe WhatsApp sau sub forma de poza) completeaza formularul din link-ul acesta: https://reteta-ta.ro/, fara sa uiti sa alegi farmacia in care doresti sa mergi sa ridici medicamentele.
  2. Farmacistul primeste mesajul tau, verifica reteta si disponibilitatea medicamentelor pe stoc, apoi, in cel mult 24 de ore farmacistul te anunta prin telefon sau la e-mail care este situatia.
  3. Impreuna stabiliti cand este cel mai bun moment sa vii la farmacie sa ridici reteta.

Masurarea tensiunii este un alt serviciu pe care pacientii nostri il pot accesa gratuit in majoritatea farmaciilor noastre.

Tensiunea arteriala poate fi un indicator important al sanatatii fiecaruia, iar verificarea ei poate anticipa posibile probleme, sau poate fi un exercitiu de rutina care sa valideze starea buna de sanatate.

Help Net – solutie personalizata de verificarea medicamentelor din reteta sau retetele tale. Farmacistii nostri iti pot oferi consilierea potrivita cand vine vorba de tratamentul pe care urmeaza sa-l iei. Folosim tehnologii performante bazate pe informatii stiintifice pentru a elibera medicamente. Ca sa ne asiguram ca tratamentul tau e sigur, luam in considerare diagnosticul, reactiile adverse, contraindicatiile si interactiunea substantelor din medicamente.

Serviciul de delivery Bringo – Help Net: fie ca vorbim despre produse de ingrijire corporala, de infrumusetare sau pur si simplu produse de sanatate, cu ajutorul serviciului de livrare la domiciliu Bringo – Help Net poti sa le comanzi si sa le primesti acasa accesand aplicatia Bringo, alege una din cele 90 de farmacii Help Net care fac parte din program, alege produsele dorite, finalizeaza comanda si farmacia va primi o notificare si va pregati comanda pe care o va prelua soferul Bringo.

Lista Farmacii

Contul MeuCosul meu

Cosul este gol