Contul MeuCosul meu

Cosul este gol

SERVICII IN FARMACII

Lucram constant la dezvoltarea, actualizarea si imbunatatirea serviciilor pe care farmacistii Help Net le ofera pacientilor nostri. Ne dorim sa te stim sanatos si bine, așa că îți punem la dispozitie servicii care sa iti aduca mult bine in viata ta:

 

Teste antigenice rapide pentru depistarea infecției cu COVID-19

Persoanele care au suspiciuni sau simptome de infectare cu SARS CoV 2 au posibilitatea sa isi faca testul rapid intr-un mod accesibil si sigur în Farmaciile Help Net autorizate, lista acestora este disponibila aici: https://www.helpnet.ro/in-farmacii

 

www.reteta-ta.ro

In actualul context, ne dorim sa fii cat mai in siguranta si mai putin pe drumuri, cautand o farmacie care sa aiba toate medicamentele din reteta ta. Pentru tine, am implementat un sistem prin care poti sa ne trimiti reteta electronica in cativa pasi simpli:

  1. Dupa ce ai primit de la medic reteta electronica (pe e-mail, pe WhatsApp, ca imagine jpg sau pdf), completeaza formularul din acest link-ul https://reteta-ta.ro/, fara sa uiti sa alegi farmacia in care doresti sa mergi sa ridici medicamentele.
  2. Farmacistul primeste mesajul tau, verifica reteta si disponibilitatea medicamentelor pe stoc, apoi, in cel mult 24 de ore farmacistul te anunta prin telefon sau prin e-mail care este situatia.
  3. Impreuna stabiliti cand este cel mai bun moment sa vii la farmacie ca sa ridici reteta.

 

Masurarea tensiunii

Acesta este un alt serviciu pe care pacientii nostri il pot accesa gratuit in majoritatea farmaciilor Help Net. Tensiunea arteriala poate fi un indicator important al sanatatii fiecaruia, iar verificarea ei poate anticipa posibile probleme sau poate fi un exercitiu de rutina care sa valideze starea buna de sanatate.

 

Serviciul delivery Bringo – Help Net

Fie ca vorbim despre produse de ingrijire corporala, de infrumusetare sau, pur si simplu, de produse de sanatate, cu ajutorul serviciului de livrare la domiciliu Bringo – Help Net poti sa le comanzi si sa le primesti acasa. Acceseaza aplicatia Bringo, alege una din cele 90 de farmacii Help Net care fac parte din program, selecteaza produsele dorite și finalizeaza comanda. Farmacia va pregati comanda ta, iar un sofer Bringo va face livrarea chiar la tine acasa.