FESTIVAL MOTHER'S DAY! Sarbatoreste luna femeii si bucura-te de pana la 25% reducere la LA ROCHE POSAY, VICHY si CERAVE. Vezi toate produsele >>aici<<
Contul MeuCosul meu

Cosul este gol

FILOSOFIA COMPANIEI

Filosofia noastra

Ne dedicam sustenabilitatii companiei si cresterii pe termen lung a valorii sale in beneficiul stakeholderilor nostri. Ne concentram asupra unei cresteri durabile, pe care o obtinem printr-o adaptare constanta la nevoile clientilor nostri si printr-o dezvoltare constanta astfel incat clientii nostri sa fie intotdeauna multumiti. Angajatii grupului PHOENIX sunt principalul motiv pentru succesului companiei. Prin sustinerea dezvoltarii lor, nu doar ca sprijinim progresul individual, dar garantam un progres continuu si de succes la nivel de grup. Astfel reusim sa realizam ceea ce ne propunem, atat in prezent, cat si in viitor.

Viziunea noastra

Viziunea noastra este de a fi cel mai bun furnizor integrat de servicii de sanatate – ne propunem sa oferim fiecarui client cele mai bune produse si servicii din Romania. Reusim sa facem acest lucru datorita stransei colaborari intre distributie si retail, actionand impreuna ca o veriga intre producatorii de medicamente si pacienti.

Misiunea noastra

Ne-am dedicat toate eforturile pentru a duce la capat o misiune care - pe cat de simpla, pe atat de complexa – este aceea de a ajuta oamenii sa aiba o viata mai buna.

In retail si in distributie, in mod egal, oferim pacientilor si clientilor nostri cele mai bune solutii si competente umane si profesionale, avand ca scop principal ca romanii sa duca vieti mai sanatoase.

Strategia noastra

Oferim servicii de calitate ridicata clientilor nostri. Cunostintele profesionale sunt absolut necesare, insa nu sunt suficiente. Suntem intotdeauna pregatiti sa ajutam, iar respectul si atentia pe care le primeste fiecare client in parte definesc modul in care ne conducem si ne dezvoltambusinessul. Ne-am asumat si responsabilitatea sociala si suntem implicati in activitati care au ca scop sa ofere ajutor, educatie si sa protejeze mediul inconjurator. Actionam cu convingerea ca oamenii fac diferenta si sprijinim dezvoltarea angajaților nostri ca motor al evolutiei noastre. Investim permanent in oameni si in dezvoltarea companiei.

Valorile noastre

Tot ceea ce facem are in vedere misiunea pe care ne-am asumat-o.

Respect – intreaga noastra activitate se desfasoara in jurul oamenilor si priveste imbunatatirea conditiei lor, fie ca este vorba de angajati sau clienti.

Initiativa – actionam in loc sa reactionam. Reprezentam obiective clare si de viitor, luam decizii orientate catre rezultate si abordam o cooperare structurata.

Incredere – Construim impreuna. Suntem un partener matur, dedicat, responsabil.

Responsabilitate - Pe langa obligatiile noastre financiare si legale, ne asumam responsabilitatea pe care o avem fata de societatea din care facem parte.

 

Suntem intotdeauna alaturi de clientii nostri, ii sprijinim si le oferim cele mai bune solutii.

Asiguram servicii de calitate inalta, o gama variata de produse si suntem o echipa profesionista, dornica intotdeauna de autodepasire.

Sanatatea este misiunea noastra fundamentala pe care ne-o indeplinim cu grija si empatie.

Oameni pentru oameni – afacerea noastra este administrata prin oameni si pentru oameni: stim ca respectul este primul pas catre rezultate exceptionale.

Oferim servicii de sanatate in toata Romania – ne straduim sa fim oriunde este nevoie de noi.

Incredere. Initiativa. Succes - abordarea noastra este productiva, eficienta si orientata catre rezultat.

Oamenii fac diferenta – suntem constienti ca angajatii nostri sunt cea mai buna resursa si ne comportam ca atare.

Suntem intotdeauna pregatiti sa ajutam, iar echipa noastra de profesionisti este permanent dispusa sa ofere solutii personalizate in functie de nevoile fiecarui client.

Construim impreuna viitorul alaturi de angajatii si partenerii nostri.

Suntem un partener matur, dedicat si de incredere si ne folosim de intreaga noastra experienta pentru a dezvolta parteneriate viitoare.