•  

Cinci metode de a te detoxifia natural inainte de sarcina

Atunci cand vine vorba de un mini tu, este timpul sa incerci sa iti detoxifici stilul de viata. Exista mai multe metode prin care iti poti detoxifica corpul inainte de a ramane insarcinata.

 

1. Renunta la cofeina, alcool, carne, lactate si zahar pentru cateva saptamani

Inlocuieste aceste alimente cu fructe, legume, nuci, seminte si cereale integrale. Consuma ceauri detoxifiante si apa filtrata pe parcursul zilei. Vei reusi astfel sa ai un organism echilibrat, mai multa energie si o stare generala imbunatatita.

 

2. Incearca hidroterapia pentru colon

Acesta este un mod foarte bun de a-ti curata intreg sistemul pentru ca atunci cand vei ramane insarcinata sa fii in cea mai buna forma. Hidroterapia pentru colon functioneaza prin introducerea apei in corpul tau printr-un furtun special cu rolul de a-ti curata sistemul digestiv. Daca esti consumatoare de carne, acest tip de terapie te ajuta sa elimini resturi nedigerate ramase de foarte mult timp in corpul tau.

 

3. Mergi la sauna

Transpiratul este o metoda excelenta de a-ti detoxifica foarte rapid corpul. Poti merge la sala si sa te antrenezi pentru a transpira sau poti alege calea mai simpla si anume sa mergi la sauna si sa transpiri acolo pentru a elimina toxinele din corpul tau.

 

4. Foloseste produse pe baza de plante si lotiuni de curatare naturale

Multe carti dedicate femeilor insarcinate insista asupra importantei acestor produse. Este daunator pentru viitorul copil ca parintii lor sa fie expui la agenti duri de curatare. Schimba produsele tale de curatare cu unele pe baza de plante.

 

5. Asigura-te ca toate cosmeticele tale sunt sigure

Ceea ce aplici pe piele este la fel de important cu ceea ce introduci in corpul tau. Avem pori pe toata suprafata corpului, asa ca alege sa aplici pe piele produse pe baza de plante, doar din ingrediente organice.

 

 

Postat in :

Despre sarcina

Data:

18-05-2019

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Adauga un comentariu


Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza