•  

Alegerea ingrijirii prenatale potrivite

Alegerea ingrijirii prenatale potrivite

Sarcina este o perioada fascinanta in viata oricarei femei, dar si destul de dificila uneori, de aceea este esential ca pe tot acest drum catre nasterea unui copil sa ai alaturi persoana potrivita si sa nu lasi lucrurile in voia sortii.

In primul rand trebuie sa ai alaturi un specialist in care sa simti ca ai incredere. Vizitele la doctor in perioada prenatala si respectarea modului de viata pe care acesta il recomanda, inseamna grija pentru viata copilului tau. Asadar alegerea unui specialist bun este necesara pentru sanatatea ta, dar si a micutului tau, pe termen lung.

Vei avea astfel nevoie de un medic ginecolog bun, care sa-ti vorbeasca cu rabdare si sa te incurajeze, sa fie disponibil ori de cate ori ai nevoie si sa te asiste la nastere. Nu iti va fi bine daca cel care stie totul despre sarcina ta va lipsi exact in momentul in care ai mai multa nevoie de el: cel al nasterii.

O relatie buna cu moasa este si ea foarte importanta, atat in perioada prenatala, cat si la nastere. In multe tari poti opta pentru o nastere naturala, asistata de moasa chiar la tine acasa.

Sprijinul medicului de familie este un element important care completeaza un program de ingrijire prenatala eficient si care inseamna, pana la urma, sanatate pentru tine si pentru bebelus. Alege deci ce ai nevoie fara nici un compromis!

Postat in :

Despre sarcina

Data:

23-04-2013

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Adauga un comentariu


Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza