•  

Vitalitate si energie pentru o forma fizica de invidiat

Vitalitate si energie pentru o forma fizica de invidiat

Un corp sanatos, plin de vitalitate si cu o forma fizica de invidiat… Solutia ne-o ofera alimentatia echilibrata, activitatea fizica si o viata cat mai putin stresata.

Fiecare persoana, indiferent de varsta sau de sex isi doreste sa isi pastreze tineretea si forma fizica cat mai mult timp. Mersul la sala de sport, inotul, mersul cu bicicleta in parc sau chiar banalul mers pe jos, toate sunt activitati fizice care ne pastreaza in forma si ne mentin organismul sanatos, gata pentru o noua zi.

Insa, pentru cei care isi doresc o forma fizica de invidiat, un program fizic intens este absolut necesar. Orele de sport, de doua sau de trei ori pe saptamana, sunt necesare pentru a capata formele dorite si a ne dezvolta musculatura corpului. In timpul sportului insa, din cauza efortului fizic sustinut, o parte din substantele utile organismului este pierduta prin transpiratie, de aceea un aport suplimentar de minerale, vitamine si de alte substante benefice organismului este absolut necesar pentru a sustine corpul.

Suplimentele alimentare care contin astfel de elemente necesare organismului sunt foarte importante in dieta zilnica. Pool Pharma, unul dintre cei mai recunoscuti producatori de suplimente alimentare din Italia, a creat o gama de produse special concepute pentru cei care au o activitate fizica intensa.


MG.K VIS este un supliment alimentar pe baza de magneziu, potasiu si de creatina, un concentrat care reda echilibrul hidrosalin si energetic al organismului. Magneziul este foarte important pentru contractiile musculare, potasiul este indispensabil in mentinerea echilibrului hidric al celulelor, pe cand creatina este principala rezerva de energie in timpul contractiei musculare.

Datorita formulei sale complete, MG.K VIS ajuta la cresterea capacitatii musculare, inlatura oboseala si stresul muscular si accelereaza recuperarea formei fizice si mentale.

Postat in :

Miscare

Data:

20-03-2013

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Adauga un comentariu


Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza