Contul MeuCosul meu

Cosul este gol

TESTIMONIALE

Regulatory Affairs Manager, Help Net Romania - Catalina Pintea

M-am angajat la Help Net in septembrie 2000, ca asistent farmacie. In paralel, am urmat si cursurile Facultatii de Finante-Contabilitate. Inca din prima zi de lucru in farmacie, am avut sansa sa intalnesc oameni deosebiti, de la care am invatat meseria de farmacist si ce inseamna sa lucrezi cu oamenii.

In ultimul an de facultate, mi s-a oferit posibilitatea de a arata ce am invatat in cei trei ani de cand am intrat in echipa Help Net. Am stiut sa valorific aceasta sansa, astfel ca acum lucrez la sediul central Help Net. Ma ocup de relatia Help Net cu Casele de Asigurari de Sanatate, Ministerul Sanatatii, Colegiul Farmacistilor si alte institutii.

Farmacist Diriginte Help Net 4 - Mariana Isfan

Am absolvit Facultatea de Farmacie in 1985 si am lucrat timp de 14 ani in aceeasi farmacie (Centrofarm). Din 1992, sunt farmacist primar.

Din cauza problemelor grave de aprovizionare (si nu numai) cu care se confruntau farmaciile de stat, am hotarat sa ma indrept spre o farmacie particulara. La Help Net mi s-a oferit inca de la inceput un post de farmacist diriginte. O provocare a fost faptul ca in Help Net 4 se distribuie produse homeopate, astfel ca a trebuit sa urmez cursuri de homeopatie.

Pentru un farmacist diriginte, cea mai mare provocare o constituie formarea echipei. Colegii mei sunt toti foarte bine pregatiti, lucram impreuna de aproape patru ani. Echipa Help Net este tanara si dinamica. Compania investeste mult in formarea profesionala, astfel ca, de cand lucrez aici, am participat la cursuri de de comunicare, management, engleza, cosmetica si, in general, tot ce trebuie pentru imbunatatirea pregatirii angajatilor.

Cine doreste sa se alature echipei Help Net trebuie sa stie ca va fi sprijinit de viitorii lui colegi, ca va avea ocazia sa-si desfasoare activitatea alaturi de profesionisti, in conditii deosebite. Sa stie ca seriozitatea si dorinta lor de a profesa va fi rasplatita si rezultatele vor fi apreciate.