Descopera ofertele produselor de Protectie Solara cu reduceri pana la -30% la brand-urile tale preferate. Vezi toate produsele >>>aici<<<
Contul MeuCosul meu

Cosul este gol

UNIVERSITATEA HELP NET

A studia este inainte de toate o descoperire in sine. A sti ce vrei, ce cauti, incotro te indrepti ... este o calatorie ce te ajuta sa te cunosti mai bine, un drum care iti deschide noi orizonturi.

La Help Net oamenii conteaza, de aceea ne-am gandit la o modalitate prin care tu sa ne cunosti, sa cresti, sa te dezvolti, sa iti poti dori mai mult de la cariera ta. Am creat Universitatea Help Net, o scoala unde iti oferim oportunitatea de dezvoltare profesionala, in concordanta cu valorile unei companii de succes.

Conceputa si structurata conform celor mai inalte standarde, Universitatea Help Net este condusa de un consiliu stiintific format din personalitati recunoscute din tara si strainatate, consiliu care avizeaza temele, programele si metodele de perfectionare.

Programele, cu durata de un an, sunt diferentiate pe domenii, pentru ca fiecare angajat sa dispuna de oportunitatea dezvoltarii sale profesionale. In acest scop sunt dezvoltate programe multiple, de la farmacologie, management organizational avansat, marketingul pietei produselor farmaceutice si parafarmaceutice, managementul echipei si la dezvoltarea cunostintelor pentru doua limbi straine de larga circulatie.

Cursurile sunt sustinute de personalitati cunoscute in domeniile de referinta: farmacie, medicina, management, etc. Modul de absolvire al  programelor se bazeaza pe verificarea noilor cunostinte asimilate, si pe observarea si evaluarea rezultatelor in cadrul activitatii zilnice la locul  de munca.

Participarea este gratuita, iar rezultatele pe care le obtine fiecare participant sunt luate in considerare in planurile de succesiune si promovare individuale.

Primele cursuri au demarat in data de 4 aprilie 2008, cu indemnul "Invata sa vezi mai departe", iar de atunci sesiunile de perfectionare s-au desfasurat in mod constant.

Universitatea Help Net e un mare pas inainte atat pentru cariera ta, cat si pentru tine!