•  

Fitness acasa

Fitness acasa

Iti petreci ziua la birou, in fata calculatorului, iar exercitiile fizice lipsesc aproape cu desavarsire din programul tau zilnic? Ce ar fi daca intr-una dintre zile te-ai scula de dimineata, ai deschide larg fereastra si ai face cateva exercitii de inviorare? Te asiguram ca vei fi mai tonica si vei avea o zi mai buna dupa cateva exercitii utile fizicului, dar si psihicului tau, caci efortul fizic stimuleaza secretia de endorfine, atat de doritii "hormoni ai fericirii".

Umple-ti plamanii cu aerul curat al diminetii si incepe prin cateva exercitii de incalzire: o usoara alergare pe loc, cateva rotiri ale bratelor si gatului, cateva aplecari si neaparat sarituri pe loc, miscari ce iti vor pune muschii si sangele in functiune pentru ce urmeaza.

Trage-ti sufletul, respira adanc si executa doua serii a cate opt genuflexiuni. Dupa ce inspiri si expiri de cateva ori, lent si fara graba, poti trece la exercitii mai alerte (aminteste-ti chiar exercitiile practicate la orele de sport) care-ti vor pune pe rand la treaba grupele de musculatura. Daca nu stii exact ce exercitii sa faci este suficient sa mergi o data la o sala de fitness si sa retii indicatiile instructorului de acolo.
 
Astfel vei avea de unde alege in fiecare dimineata. Ai termina cu un dus inviorator! Poti continua exercitiul alegand scarile si la urcare si la coborare, si acasa si la serviciu - optiune ce va face minuni pentru forma ta fizica.

Postat in :

Miscare

Data:

19-03-2013

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Adauga un comentariu


Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza