•  

Remedii naturale pentru o digestie sanatoasa

Nu numai cantitatile foarte mari de alimente consumate, ci si consistenta lor sunt de natura sa provoace serioase tulburari gastrice, hepato-biliare sau intestinale, manifestate prin arsuri, dureri, balonare, etc.

Cand avem senzatia de indispozitie digestiva, durere de stomac sau balonare, atunci sigur putem spune ca avem o digestie dificila. De cele mai multe ori aceste simptome nu au o cauza organica, iar specialistii cred ca s-ar putea datora absorbtiei lente a hranei in stomac sau unei sensibilitati excesive a peretilor acestuia.
 

 

Este cunoscut faptul ca peste 90% dintre persoane au arsuri la stomac macar o data in viata. În unele cazuri, aceste arsuri apar foarte frecvent, constituind o adevarata problema. Chiar si femeile insarcinate, mai ales in primul trimestru de sarcina, sufera de astfel de dereglari neplacute.

 

Arsurile si durerea sunt simptome care se manifestă atunci când mucoasele esofagului şi ale stomacului sunt atacate de aciditatea sucului gastric.

Principalele tratamente prescrise de medici pentru controlarea tulburarilor asociate cu arsurile gastrice sunt inhibitorii de pompa protonica si blocantii H2. Aceste medicamente blocheaza productia de acid gastric, esențial pentru buna funcționare a stomacului, fara sa protejeze mucoasa, ducând astfel la reapariția  simptomelor odata cu incetarea administrarii tratamentului.

 

NeoBianacid - Un nou mod de tratare a aciditatii si refluxului gastroesofagian

NeoBianacid Aciditate si Reflux este un produs inovator, care abordeaza problemele legate de aciditate intr-un mod complet diferit, intarind mecanismele cu rol de bariera ale stomacului si esofagului si restabilind astfel functiile fiziologice ale acestora. Astfel este restabilit echilibrul între secreţia de acid, necesară pentru funcţionarea corectă a organismului nostru, şi capacitatea de protecţie a mucusului care înveleşte mucoasa.

 

NeoBianacid este indicat pentru tratamentul urmatoarelor afectiuni:

  • Reflux
  • Gastrita
  • Digestie dificila

De asemenea, este util pentru preventie, in situatii care pot produce iritatia mucoasei: administrarea de medicamente antiinflamatoare/analgezice nesteroidiene, in perioadele de stres fizic-psihic, schimbari de anotimp, alimentatie si stil nesanatos de viata.

 

 

 

Finocarbo Plus reprezinta o linie de produse utila eliminarii discomfortului cauzat de meteorismul abdominal si de digestia dificila.

Actiunea sinergica a carbunelui vegetal si a plantelor carminativ-eupeptice:Fenicul, Chimen,Chimion, Anason, Menta si Musetel favorizeaza absorbtia si eliminarea gazelor interstinale, avand in acelasi timp efect antispastic si de stimulare a secretiei gastrice si biliare.

Data:

15-12-2017

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Adauga un comentariu

Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza