•  

Help Net implinește 21 de ani de ajutor oferit oricand pacientilor sai

 
 
Farmaciile Help Net sunt un concept complex, o îmbinare între o varietate de produse de înaltă calitate și oferirea celor mai bune soluții, competențe umane și profesionale pentru starea de bine a românilor. Help Net și-a propus dintotdeauna să depășească așteptările pacienților săi, oferindu-le nu doar consultanță, ci și soluții specializate în funcție de nevoile lor pentru ca aceștia să revină cu încredere în farmaciile noastre. 
 
Prin fiecare interacțiune pe care o au cu pacienții noștri, farmaciștii Help Net și-au luat angajamentul că respectă și promovează valorile companiei: profesionalism, eficiență, experiență și orientare către nevoile clienților.
 
Povestea farmaciilor din România nu poate fi spusa fără Farmaciile Help Net. Suntem una dintre cele mai importante rețele de farmacii din țară, sub sloganul “Oricând de ajutor” câștigând încrederea paciențior, oferind întotdeauna o experiență pozitivă celor ce ne trec pragul și servicii la standard înalte pentru sănătatea și nevoile oamenilor din România. Help Net este de altfel primul lanț farmaceutic care a lansat un card de fidelitate ce oferă un discount pe loc fără orice altă obligație din partea pacienților. Cardul a fost lansat în 1998 și oferea o reducere de 5% pe loc, succesul său fiind confirmat și folosit până în prezent de alte lanțuri de farmacii din România.
 
În fiecare an compania a crescut și a continuat să își urmeze viziunea de expansiune: începând cu 2018, Help Net devine parte din grupul german PHOENIX, un furnizor de servicii integrate de sănătate și un lider actual în Europa. Cu o prezență activă în 27 de țări, grupul PHOENIX oferă o acoperire geografică fără precedent, având o rețea de 164 de centre de distribuție, 2.500 de farmacii proprii, 36.000 de angajați și o cifră de afaceri de 25 de miliarde de euro.
 
Tot la capitolul creștere, Help Net a achiziționat în acest an lanțul de farmacii Proxi Pharm din Constanța, ajungând să aibă un număr de 259 de unități în țară
Pe lângă rolul de actor economic pe care Help Net și l-a asumat de la început, compania are o responsabilitate față de societate pe care a decis să o împlinească prin Fundația Help Net, creată în 2012. Aceasta are rolul de a produce efecte sustenabile pe termen lung în comunitatea noastră. Fundația este permanent implicată în proiecte de CSR care susțin predominant copiii ce provin din medii defavorizate pentru a beneficia de o educație care să-i ajute să obțină performanțe în activitățile întreprinse.
 
Help Net își dorește simultan și să inoveze. Dacă în 1998 elementul de noutate îl reprezenta cardul de loialitate, în 2019, în premieră în  România, Help Net deschide o locație flagship, cu un spațiu mai bine compartimentat și un design ultra modern, în care fiecare pacient să primească servicii și tratamente personalizate. Este un concept nou în țara noastră, ce combină profesionalismul farmaciștilor cu shopping-ul modern, iar noua farmacie se află pe strada Lt. Av. Radu Beller nr. 3-7, în București.
 
Un brand modern și urban, ajuns la o nouă maturitate, Help Net își dorește să rămână un reper de încredere printre pacienții din România, să fie întotdeauna deschis și empatic. Și cel mai mult, Help Net promite experiență bazată pe toți anii săi de activitate, empatie și protecție, identificându-se de 21 de ani cu profesia de farmacist.
 

Data:

15-11-2019

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Adauga un comentariu


Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza