•  

E timpul s-ți schimbi periuța de dinți!

Majoritatea medicilor stomatologi recomand acest lucru iar dac nu îți amintești s-ți fi schimbat periuța în ultimile trei luni, e momentul s o faci. Iar Help Net îți vine în ajutor.       

 

Vino în perioada 01.06–30.09.2019, în farmaciile Help Net și te vei bucura de 25% reducere la toate periuțele din gamele Sensodyne și Parodontax.

 

Când vorbim despre alegerea periuței de dinti, designul și culoarea ne influențeaz deciziile. Îns cel mai important ar fi s alegi în funcție de nevoile tale: fie c este vorba despre  sensibilitate dentar sau despre probleme gingivale la noi poți gsi soluția pentru o igien oral optim.

Periuțele de dinți Parodontax sunt special create pentru persoanele cu sângerri gingivale.Fiecare periuț de dinți parodontax are un cap compact cu o combinație de peri extra moi, care îi permite s ofere o curțare blândși eficient. Datorit mânerului cu form ergonomic, periuța poate fi ținut sigur și confortabil în timpul periajului dentar.

Periuțele de dinți Sensodyne sunt special create pentru persoanele cu sensibilitate dentar. Acestea sunt blânde pentru smalț și gingii și au un cap compact pentru acces facil, curțarea având o importanț deosebit pentru persoanele cu dinți sensibili.

 

Profita de reduceri și nu uita s îți alegi periuța care ți se potriveste. Ai grij de sntatea zâmbetului tu!

Data:

12-06-2019

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Adauga un comentariu


Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza