•  

E timpul să-ți schimbi periuța de dinți!

Majoritatea medicilor stomatologi recomandă acest lucru iar dacă nu îți amintești să-ți fi schimbat periuța în ultimile trei luni, e momentul să o faci. Iar Help Net îți vine în ajutor.       

 

Vino în perioada 01.06–30.09.2019, în farmaciile Help Net și te vei bucura de 25% reducere la toate periuțele din gamele Sensodyne și Parodontax.

 

Când vorbim despre alegerea periuței de dinti, designul și culoarea ne influențează deciziile. Însă cel mai important ar fi să alegi în funcție de nevoile tale: fie că este vorba despre  sensibilitate dentară sau despre probleme gingivale la noi poți găsi soluția pentru o igienă orală optimă.

Periuțele de dinți Parodontax sunt special create pentru persoanele cu sângerări gingivale.Fiecare periuță de dinți parodontax are un cap compact cu o combinație de peri extra moi, care îi permite să ofere o curățare blândăși eficientă. Datorită mânerului cu formă ergonomică, periuța poate fi ținută sigur și confortabil în timpul periajului dentar.

Periuțele de dinți Sensodyne sunt special create pentru persoanele cu sensibilitate dentară. Acestea sunt blânde pentru smalț și gingii și au un cap compact pentru acces facil, curățarea având o importanță deosebită pentru persoanele cu dinți sensibili.

 

Profita de reduceri și nu uita să îți alegi periuța care ți se potriveste. Ai grijă de sănătatea zâmbetului tău!

Data:

12-06-2019

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Adauga un comentariu

Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza