•  

Combate tusea cu arme naturale, mai simplu decat credeai!

 
 
Tusea este un simptom frecvent întâlnit în majoritatea afecțiunilor acute sau cronice ale aparatului respirator . Exista mai multe tipuri de tuse, iar fiecare dintre acestea trebuie tratat diferențiat, în funcție de cauz, simptome și gravitate. Din fericire, natura ne ofer soluții eficiente de tratament, îmbuntțite din punct de vedere al formulelor și al formei de prezentare de tehnologia modern.
 
Tusea poate fi:
 
          Seaca sau uscat – repetativ fara a fi urmat de expectoratie. Tusea uscata este de obicei chinuitoare si poate favoriza infecțiile respiratorii. Cel mai frecvent apare în: boli alergice,  faringite, laringite, traheo-bronite la debut, dar i în stri emoionale.
         Productiva sau cu expectorație – Tusea productiva este utila, permițând eliminarea secrețiilor patologice din caile respiratorii, constituind unul dintre mecanismele de aparare a organismului. Tusea productiva nu trebuie suprimata. 
 
Remedii naturale
Folosite din cele mai vechi timpuri pentru tratament, plantele continua sa ne ofere și în ziua de azi soluții pentru sanatate. Atât ca rezultat al experienței empirice, cât și al cercetarilor și studiilor de specialitate, s-a constatat ca o serie de plante sunt deosebit de eficiente pentru fiecare afecțiune în parte. În cazul afecțiunilor respiratorii și în special al tusei, acestea au fost împrțite în doua grupe, în funcție de gradul de productivitate al acesteia: pentru tusea uscata: radacina de Nalba mare, flori de Mușețel; pentru tuse productiva: Cimbru de cultur, Ciuboțica cucului, Iedera etc.
 
Soluții moderne de administrare
Cercetarile au avansat și specialiștii au creat și forme de prezentare perfect adaptate stilului de viața modern și activ, ca de exemplu plicurile monodoza cu sirop de tuse . În acest moment, pe piața româneasca exista un singur produs de acest tip: siropul natural de tuse Bronhoklir, disponibil în dou formule: una pentru tuse productiv și cealalt pentru tuse uscat.
 

Data:

04-03-2020

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Adauga un comentariu


Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza