Vitamina C mai gustoasa ca niciodata!

VITAMINA C MAI GUSTOASA CA NICIODATA!

Sursele zilnice de vitamina C sunt reprezentate in principal de fructe si legume.

  • Medicina naturista

De multe ori adoptam o dieta saraca in substante nutritive si nu asiguram necesarul de Vitamina C in cantitati suficiente pentru organismul nostru.

Printre simptomele deficitului de Vitamina C se numara parul uscat si degradat, pielea lipsita de vitalitate,  vindecarea incetinita a ranilor, invinetirea rapida, sângerările nazale sau gingivale, gingivita si capacitatea scazuta de a lupta impotriva infectiilor.

Vitamina C este importanta în cresterea si repararea tesuturilor si producerea de colagen care face parte din piele, cartilagii, tendoane, ligamente si vase de sange.

Vitamina C are proprietati antioxidante si poate contribui la limitarea efectelor daunatoare ale radicalilor liberi. Radicalii liberi pot compromite sănătatea vitală a celulelor pot  conduce la debutul a diferite conditii cronice. Vitamina C sprijina de asemenea si sanatatea cardiovasculara.

Cea mai cunoscuta actiune a Vitaminei C este cea imunostimulatoare, crescand rezistenta organismului la infectii si ameliorand simptomele din raceala si gripa. Odata cu sosirea sezonului rece putem suplimenta cantitatea de Vitamina C pentru intarirea sistemului imunitar si a sanatatii generale.

Vitamina C masticabila 500 mg de la  Jamieson ofera  pe langa efectele bine cunoscute ale vitaminei C si  un gust foarte placut de portocala.

Vitamina C de la Jamieson  se prezinta sub forma de tablete masticabile, ideale pentru cei care prefera acest tip de administrare.

Produsele Jamieson sunt testate farmaceutic pentru a garanta eficacitatea deplină și puritatea clinică absoluta.


Pareri

Pareri

Fii primul care posteaza un review pentru acest articol.

Adauga o parere

Co si o tomto článku myslíte vy?

1-5

1 2 3 4 5
Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile nepotrivite!