Descopera ofertele produselor de Protectie Solara cu reduceri pana la -30% la brand-urile tale preferate. Vezi toate produsele >>>aici<<<
Contul MeuCosul meu

Cosul este gol

LIFTACTIV

1

 

2

 

*Raport Cegedim pentru categoria produse cosmetice anti-îmbătrânire,  realizat în 4,775 de farmacii din Romania, în perioada octombrie 2020 – septembrie 2021, date în volum și valoare

ȘTIINȚA EXPOZOMULUI

Pielea este expusă zilnic la factori care contribuie la îmbătrânirea sa accelerată. Acești factori pot fi interni (hormoni, stres) sau externi (raze UV, poluare, climă, lipsa somnului). Toți acești factori sunt denumiți EXPOZOM.

3

4

 

LIFTACTIV SUPREME

Odată cu înaintarea în vârstă, corpul nostru produce din ce în ce mai putin acid hialuronic și de mai slabă calitate. Acest fenomen este accelerat de agresiunea expozomului. Pielea își pierde elasticitatea și devine mai putin fermă, iar ridurile apar.
​​​​​​
Gama LIFTACTIV SUPREME acționează asupra ridurilor profunde și pierderii fermității pielii.

-47%
RIDURI*

-60%
LINII FINE*

 

5

 

6

După vârsta de 35 de ani încep să apară și alte semne de îmbătrânire pe lângă deshidratare și riduri. (...) Este momentul produselor anti-aging. Rutina zilnică de îngrijire va trebui să conțină un produs de curățare, un ser anti-aging, o cremă anti-aging și un produs de fotoprotecție.

DR. IULIA PANȚURU
Medic Primar Dermato-Venerologie

 

RECOMANDAT DE CĂTRE MEDICII DERMATOLOGI

FORMULE TESTATE SUB CONTROL DERMATOLOGIC

9

 

 

8

 

LIFTACTIV SPECIALIST

În timpul zilei, factorii de agresiune externi afectează pielea și îmbătrânesc fibrele de colagen: semnele de îmbătrânire cum ar fi ridurile, culoarea neuniformă a tenului și petele pigmentare cauzate de radiațiile UV, devin mai vizibile.

Gama LIFTACTIV SEPCIALIST corectează semnele de îmbătrânire cauzate de reducerea nivelului de colagen din piele.

+52%
TONICITATE*

-24%
RIDURI**

*Test clinic, 40 de femei după utilizarea cremei de zi Liftactiv Collagen Specialist
**Test clinic 58 de femei, după utilizarea cremei de zi Liftactiv Collagen Specialist

10

 

11

Când vorbim despre produse cosmetice care să stimuleze producția de colagen, este extrem de important să nu căutam colagenul în sine, deoarece aceasta este o proteină mare care nu poate penetra pielea. Mult mai eficienți sunt precursorii de colagen, de tipul biopeptidelor active - substanțe de mici dimensiuni capabile să penetreze pielea. Pe lângă biopetide, de mare ajutor, ne sunt acidul hialuronic, acidul glicolic și vitamina C.

DR. IULIA PANȚURU
Medic Primar Dermato-Venerologie

RECOMANDAT DE CĂTRE MEDICII DERMATOLOGI

|FORMULE TESTATE SUB CONTROL DERMATOLOGIC

13

 

 

12

 

Vichy-logo