Slaboficat- pentru ficat si silueta

SLABOFICAT- PENTRU FICAT SI SILUETA

1.  elimina toxinele din sange si ajuta la digerarea alimentelor;

2.  transforma substantele nutritive din alimentele pe care le consumam in componente sanguine esentiale;

3. stocheaza vitamine, minerale si produce proteine si enzime pentru a mentine echilibrul hormonal al organismului;

4. ajuta sistemul imunitar sa lupte impotriva infectiilor, sa elimine bacteriile din sange si sa produca suc biliar, esential pentru digerarea meselor.

Neglijarea sanatatii ficatului poate creste riscul de obezitate, boli cardiovasculare, oboseala cronica, dureri de cap, probleme digestive, alergii si multe alte afectiuni.

Slaboficat este un supliment alimentar cu o compozitie complexa ce actioneaza ca un protector hepatic, dar care ajutasi la mentinerea unei greutati corporale optime:

  • Medicina

Colina contribuie la mentinerea functiei normale a ficatului si la metabolismul normal al lipidelor si homocisteinei. 

Fructele de Armurariu contin cca 2% amestec numit silimarina, cu actiune specifica asupra ficatului.

Silimarina protejeaza celulele hepatice de actiunea nociva a radicalilor liberi, contribuie la regenerarea hepatocitelor afectate de alcool, fungotoxine sau incarcarea metabolica a ficatului dupa consumul de alimente grele. 

Extractul de rizom de Curcuma longa protejeaza si detoxifica celulele hepatice, avand efect benefic in mentinerea sanatatii ficatului si contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale glucozei din sange.

Extractul de boabe de Piper-negru, prin continutul de piperina, intensifica metabolismul lipidic si ajuta la indepartarea toxinelor prin eliminarea excesului de apa din organism. 

Cromul contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale glucozei din sange si la metabolismul normal al macronutrientilor.

Produsul este recomandat pentru sustinerea functiei hepatice, inclusiv in perioadele de convalescenta, in care activitatea celulelor hepatice este perturbata.

 


Pareri

Pareri

Fii primul care posteaza un review pentru acest articol.

Adauga o parere

Co si o tomto článku myslíte vy?

1-5

1 2 3 4 5
Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile nepotrivite!