•  

Reiki - terapie energetica

Reiki - terapie energetica

In momentele aglomerate ale lunii, cand termenele limita nu-ti dau pace, ai face orice pentru o relaxare adevarata. Insa nu ai intotdeauna timp sa te relaxezi.

 
Varianta japoneza 
 
Ce spui sa incerci Reiki? O metoda care nu depinde de capacitatea intelectuala sau de nivelul de cultura al celui care incearca. Nu este o dogma si nici nu cere o credinta aprinsa in orice. Nu este nevoie de un talent deosebit pentru a invata Reiki si nici de locatie speciala pentru practicarea lui. Este o tehnica japoneza de reducere a stresului si de inducere a starii de relaxare, bazata pe ideea unei energii interioare a vietii care circula prin noi si care ne face sa fim... vii.
 
Cum se invata? 
 
Pe scurt, Reiki este o metoda spiritual simpla si naturala de a ne vindeca si de a ne ajuta pe noi insine sa ne simtim mai bine. Si-a dovedit eficienta in aproape orice tip de problema, chiar si in mici solutionari ale unor afectiuni mai putin grave. Se invata usor, cu ajutorul unui maestru. Pe masura ce se foloseste mai des, poate deveni chiar o forma alternativa de medicina. Ai nevoie de un maestru care sa te introduca in secretele acestei metode alternative, care sa-ti explice cum functioneaza si care sa te ajute sa-ti deschizi canalele energetice (sau acordajele). 
 
Ce simti? 
 
Daca timpul nu-ti permite, daca nu esti convins ca a invata aceasta metoda este ceva ce ti se potriveste, cauta sa profiti de Reiki macar pentru relaxarea pe care ti-o ofera. Pentru ca o sesiune de Reiki se adreseaza atat trupului, emotiilor, mintii, cat si spiritului, aducandu-ti multe beneficii. Ca orice terapie alternativa, diferita de tot ce stim, pentru Reiki trebuie sa te pregatesti cu inima deschisa. Nu pleca de la o prejudecata, asteapta sa vezi cum te simti; poate chiar functioneaza. Gandeste-te la aceasta varianta ca la un masaj mai deosebit, unde atingerea este inexistenta sau foarte distanta.

Postat in :

Relaxare si echilibru

Data:

02-04-2013

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Adauga un comentariu

Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza