Parasoftin- Sosete exfoliante

PARASOFTIN- SOSETE EXFOLIANTE

Pedichiura, masajul clasic sau cel prin compresie, baile cu parafina, aromaterapia cu ierburi si uleiuri, peelingul și masca hranitoare, sunt metode cunoscute pentru tratarea picioarelor cu probleme.

O metoda inovatoare, care se poate folosi acasa si care confera ingrijirea intensiva si confortabila a pielii talpilor, prevenind pielea ingrosata si bataturile dureroase, sunt sosetele exfoliante PARASOFTIN. In functie de gradul de deteriorare a pielii talpilor, ingredientele PARASOFTIN penetreaza si inmoaie stratul cornos al epidermei si exfoliaza calusurile.

 


Procesul de exfoliere este un mecanism natural al pielii, de eliminare a celulelor moarte, cornoase. Acizii vegetali din compoziția PARASOFTIN - acid glicolic, acid salicilic, acid lactic- inmoaie intens pielea si o indeparteaza pe cea moartă. Dizolvand legatura dintre celulele pielii, duc la o exfoliere intensa. Complexul de extracte din plante (cactus, par, fructul pasiunii, lamaie, struguri si ananas), ureea si alantoina hidrateaza pielea uscata si sustin regenerarea si reconstructia epidermei, avand efect de netezire si catifelare. 

Modul de utilizare este facil, trebuie doar respectati urmatorii pasi

  1. Indepartati lacul de unghii si bijuteriile inainte de utilizare.
  2. Taiați cu atentie ambalajul si repartizati unform lichidul in sosete.
  3. Purtati sosetele in picioare timp de 60-90 de minute. Pentru un confort sporit, purtati sosete normale de bumbac peste cele exfoliane.
  4. Clatiti cu grija picioarele cu apa si sapun.

Efectele procedurii depind de starea pielii picioarelor. Procesul de exfoliere incepe după aproximativ 5-6 zile de la efectuarea procedurii si poate dura timp de aproape 2 saptamani. Intensitatea acestuia difera de la un individ la altul si depinde de starea initiala a pielii. Acesta este un proces natural, deloc nociv pentru sanatate. Cel mai important, pielea care se exfoliaza lasă loc treptat pentru o pielea noua, moale și matasoasa.

Sosetele exfoliante pot fi folosite de catre femei si barbati, avand marime universala. Produsul este destinat unei singure utilizari, dar nu ma des de 30 de zile.


Pareri

Pareri

Fii primul care posteaza un review pentru acest articol.

Adauga o parere

Co si o tomto článku myslíte vy?

1-5

1 2 3 4 5
Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile nepotrivite!