PARASOFTIN Pentru tălpi fine!

PARASOFTIN PENTRU TĂLPI FINE!

O metodă inovatoare, care se poate folosi acasă și care conferă îngrijirea intensivă și confortabilă a pielii tălpilor, prevenind pielea îngroșată și bătăturile dureroase, sunt șosetele exfoliante PARASOFTIN.În funcție de gradul de deteriorare a pielii tălpilor, ingredientele PARASOFTIN penetrează și înmoaie stratul cornos al epidermei și exfoliază calusurile. 

  • Ingrijirea corpului

Procesul de exfoliere este un mecanism natural al pielii, de eliminare a celulelor moarte, cornoase. Acizii vegetali din compoziția PARASOFTIN - acid glicolic, acid salicilic, acid lactic- înmoaie intens pielea și o îndepărtează pe cea moartă. Dizolvând legătura dintre celulele pielii, duc la o exfoliere intensă.Complexul de extracte din plante (cactus, păr, fructul pasiunii, lămâie, struguri și ananas), ureea și alantoina hidratează pielea uscată și susțin regenerarea și reconstrucția epidermei, având efect de netezire și catifelare.  

Modul de utilizare este facil, trebuie doar respectați următorii pași:

1. Îndepărtați lacul de unghii și bijuteriile înainte de utilizare.

2. Tăiați cu atenție ambalajul și repartizați unform lichidul în șosete. 

3. Purtați șosetele în picioare timp de 60-90 de minute. Pentru un confort sporit, purtați șosete normale de bumbac peste cele exfoliane.

4. Clătiți cu grijă picioarele cu apă și săpun.

Efectele procedurii depind de starea pielii picioarelor. Procesul de exfoliere începe după aproximativ 5-6 zile de la efectuarea procedurii și poate dura timp de aproape 2 săptămâni. Intensitatea acestuia diferă de la un individ la altul și depinde de starea inițială a pielii. Acesta este un proces natural, deloc nociv pentru sănătate. Cel mai important, pielea care se exfoliază lasă loc treptat pentru o pielea nouă, moale și mătăsoasă.

Șosetele exfoliante pot fi folosite de către femei și bărbați, având mărime universală.Produsul este destinat unei singure utilizări, dar nu ma des de 30 de zile.


Pareri

Pareri

Fii primul care posteaza un review pentru acest articol.

Adauga o parere

Co si o tomto článku myslíte vy?

1-5

1 2 3 4 5
Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile nepotrivite!