•  

Ochelarii potriviti iti ofera incredere de sine!

Ochelarii potriviti iti ofera incredere de sine!

O prestigioasa firma producatoare de rame de ochelari a avut nu de mult inspiratia de a face un studiu despre perceptia femeilor si a barbatilor de astazi asupra persoanelor purtatoare de ochelari. Majoritatea dintre cei interogati au ajuns la concluzia ca prezenta ochelarilor nu afecteaza atractivitatea unei persoane. Nu mai crede aproape nimeni ca barbatii nu flirteaza cu o femeie care poarta ochelari. Chiar daca poarta sau nu ochelari barbatii din ziua de astazi au o atitudine pozitiva asupra acestui adevarat accesoriu elegant.

Cel mai adesea o persoana cu ochelari este perceputa ca fiind inteligenta, dar mai ales in cazul femeilor, ochelarii pot transmite impresia de sofisticata. Conditia este ca ochelarii sa fie bine alesi in functie de forma fetei si de personalitatea purtatorului. O rama de plastic cu design aproape sportiv nu va fi niciodata potrivita unei tinere romantice, studenta la litere.

Interesant este faptul ca ochelarii sunt adesea perceputi ca semn al apartenentei la o anume profesie. Cei mai multi oameni asociaza persoanele cu ochelari cu biblioteca, apoi urmeaza meseria de profesor, de avocat, artist si de ce nu chiar vedeta.

Alege ochelarii care ti se potrivesc!

Moda in materie de rame de ochelari este astazi aproape la fel de dinamica precum in cazul oricarui alt accesoriu. Ochelarii aproape fara rama sunt perceputi ca cei mai sexi ochelari, urmand apoi ramele din metal subtire si cele din plastic finut, inchis la culoare. Mai bine de jumatate dintre tineri considera ca ochelarii sunt un accesoriu modern, pe care l-ar purta cu placere, chiar daca nu au nevoie. Si tot atat de multi oameni considera ca o rama de ochelari nepotrivita poate sa dauneze frumusetii purtatorului, mai rau decat o tunsoare prost inspirata.

 

• O fata rotunda are nevoie de rame ovale sau rame cu colturi rotunjite. O pereche de ochelari rotunzi vor accentua nedorit rotunjimea fetei.
• O fata prea “ascutita”, va fi infrumusetata cu o pereche de ochelari ceva mai geometrici, dar nu perfect dreptunghiulari. Si in acest caz se vor evita formele prea patrate sau prea curbe.
• Daca ai o fata cu forma de “inima” este indicat sa eviti ochelarii cu partea de sus puternic marcata, ca in cazul ochelarilor care au lentila libera in partea de jos. 
• O fata ovala ridica putine probleme la alegerea ochelarilor. Cam orice gen de rama fiind potrivita, daca va corespunde personalitatii tale.    

Postat in :

Relaxare si echilibru

Data:

20-03-2013

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Adauga un comentariu


Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza