Mușchiul islandez: balsamul binefăcător din indepărtatul Nord

MUȘCHIUL ISLANDEZ: BALSAMUL BINEFĂCĂTOR DIN INDEPĂRTATUL NORD

Mușchiul islandez, cunoscut în medicina populară și sub numele de “mușchiul febrei” sau “mușchiul plămânilor”, crește în zone ecologice, ferite de agitația și poluarea marilor orașe. Bogată în substanțe minerale, vitamine și acizi organici, această plantă a fost utilizată în medicina tradițională încă din secolul al XVII-lea pentru proprietățile sale curative asupra cavității bucale și faringiene. 

  • Afectiuni de sezon

Cu precădere în sezonul rece, frecvența afecțiunilor respiratorii, a virozelor și simptomelor asociate acestora crește considerabil, iar principalele cauze sunt virusurile și bacteriile care cauzează inflamații la nivelul gâtului. Simptomele de uscăciune, tuse iritativă, dificultăți în respirație, pot apărea și din cauza expunerii în încăperi neaerisite și/sau supraîncălzite, a fumatului sau consumului de alcool.

Soluția vine de la LIVSANE care vă recomandă cele 2 produse cu extract de mușchi islandez: Siropul antitusiv și Pastilele pentru Gât

Cu un gust plăcut de miere, Siropul antitusiv LIVSANE conține extract de mușchi islandez care acționează ca o peliculă protectoare asupra cavității bucale și faringiene, menținând astfel umiditatea și blocând anumiți stimuli care irită mucoasa. In plus, acest lichen este bogat în mucilagii solubile în apă și acizi care au rol emolient și de curățare a tubului bronșic, enzime, vitaminele A, B1 și B12, precum și arome care întăresc imunitatea căilor respiratorii. 

Formula mai conține și extract de nalbă, care are efect emolient, antibacterian și antiinflamator. 

Siropul antitusiv LIVSANE este ideal în caz de:

- Tuse (uscată și expectorantă)
- Răgușeală
- Iritații la nivelul mucoasei faringiene
- Gît inflamat, dificultăți la înghițire

Pastilele pentru gât de la LIVSANE au la bază extract de mușchi islandez, care accelerează vindecarea iritațiilor de la nivelul laringelui și faringelui, calmează  tusea uscată și răgușeala. Sucul concentrat de coacăze, bogate în Vitamina C, stimulează imunitatea locală, iar uleiul de mentă ajută la decongestionarea căilor respiratorii.

Aceste pastile au un gust foarte plăcut de coacăze roșii și negre și mentă. În plus, formula NU conține zahăr, ci indulcitori naturali: stevia, maltitol.

Pastilele pentru gât de la LIVSANE sunt ideale în caz de:

- Tuse uscată/ tusea fumătorului
- Răgușeală
- Iritații la nivelul mucoasei faringiene
- Gât inflamat, dificultăți la înghițire
- Dificultăți în respirație 
- Senzație de gură uscată

Produse în Germania.

Gama LIVSANE este disponibilă exclusiv în Farmaciile Help Net. 


Pareri

Pareri

5 5 de la 5 (Evaluat de 1 client)

  • Ella 01. 6. 2022 5

    Foarte un siropul, sm scapat de tuse cu rl la recomandarea farmacistului

Adauga o parere

Co si o tomto článku myslíte vy?

1-5

1 2 3 4 5
Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile nepotrivite!