HOMEOPATIA, ALEGEREA MEA

HOMEOPATIA, ALEGEREA MEA

  • Homeopatie

Medicina este una și indivizibilă. Există de când Hipocrat a făcut din ea o meserie specifică, alimentată de umanism, știință și etică.

Medicamentele homeopatice se numără printre soluțiile disponibile acum pentru profesioniștii din domeniul sănătății.

Ele reprezintă astăzi aproximativ 0,1% din piața mondială a medicamentelor și mai mult de 400 000 de medici le folosesc zilnic.

Laboratoarele homeopatice Boiron pun la dispoziția pacienților și a profesioniștilor din domeniul sănătății medicamente eficiente şi, totuşi, non-iatrogene, adică lipsite de orice toxicitate.

Homeopatia le oferă răspunsuri concrete, uneori unice, în numeroase domenii: infecții ORL, dureri în timpul sarcinii, stres, stări gripale, afecțiuni cronice, tulburări de somn, alergii sezoniere, etc. Este, de asemenea, utilizată tot mai mult ca tratament de susținere în oncologie.

Dar homeopatia este şi o perspectivă diferită asupra bolii și a bolnavului. O abordare în care medicamentul nu este totul; în care Sănătatea este un capital care trebuie conservat și întreținut; în care Sănătatea nu este doar absența bolii, ci o bunăstare globală, fizică și mentală.

Homeopatia reprezintă o provocare pentru știință și este un avantaj considerabil pentru medicină și pentru pacienți, fiind într-un continuu progres atât la nivelul medicinei, cât și al farmacologiei și științei.

Homeopatia s-a născut din cercetare: pentru a dezvolta și înțelege acțiunea remediilor, Doctorul Samuel Hahnemann efectua experimentele pe el însuși, pe anturajul său și pe pacienții săi.

În prezent există peste 100 de studii fundamentale care au demonstrat acțiunea biologică a soluțiilor homeopatice pe modele celulare, animale și vegetale în laborator, iar studiile de fizica și chimie au evidențiat proprietățile fizico-chimice specifice soluțiilor homeopatice.

Beneficiile homeopatiei au fost confirmate de studii clinice controlate și randomizate dar și de studii observaționale (peste 7000 de studii la care se face referire în PubMed, din care peste 1000 studii publicate în ultimii 5 ani).

homeo_1

homeo_2

-Acțiunea biologică a homeopatiei asupra celulelor neuronale.

home_3

Homeopatia are într-adevăr o acțiune biologică asupra celulelor neuronale, în laborator.

Cum? Vă spunem mai multe printr-un experiment științific explicat în acest video!

 

-Acțiunea biologică a homeopatiei asupra circulației sanguine.

homeo_4

Homeopatia are o acțiune biologică ce favorizează coagularea sanguină. Este dovedit științific!

Sunteți curioși? Informați-vă prin acest video!

 

Homeopatia funcționează, știința este cea care o spune!


Pareri

Pareri

5 5 de la 5 (Evaluat de 1 client)

  • Paul Costin 04. 8. 2023 5

    Foarte bună

Adauga o parere

Co si o tomto článku myslíte vy?

1-5

1 2 3 4 5
Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile nepotrivite!