Filtreaza

Interval pret

Hepatoprotectoare pentru sanatatea ficatului

Ficatul este un organ multifunctional, fiind considerat o uzina a organismului. El indeplineste o multitudine de functii in organism precum: producerea bilei, digerarea alimentelor si metabolizarea nutrientilor; de aceea trebuie sa iti protejezi ficatul prin evitarea consumului de alimente prajite, abstinenta de la alcool, evitarea fumatului, mentinerea unei greutati normale si a unei activitati fizice regulate. Hepatoprotectoarele au un rol important in protejarea celulei hepatice fata de efectul nociv al substantelor toxice (aditivi alimentari, substante medicamentoase, fum de tigara) si al microorganismelor. Produsele cu extracte de anghinare, turmeric, silimarina, fosfolipide esentiale, aminoacizi sustin buna functionare a sistemului hepatobiliar, contribuind la regenerarea celulelor hepatice si favorizand eliminarea toxinelor.

Comanda online hepatoprotectoare

Pe helpnet.ro gasesti produse pentru protectia hepatica pentru toate categoriile de varsta, de la siropuri pentru cei mici pana la comprimate si capsule pentru cei mari.

Back to top ⮝

Ce sunt hepatoprotectoarele?

Hepatoprotectoarele sunt produse care ajuta la diminuarea efectelor negative asupra ficatului in urma unui tratament hepatic. Acestea se folosesc pentru o durata lunga de timp (minimum o luna).

Ce tipuri de hepatoprotectoare exista la Helpnet?

La Helpnet gasesti diverse produse hepatoprotectoare precum comprimate, siropuri sau picaturi orale.

De ce trebuie sa cumpar un produs hepatoprotector?

Un produs hepatoprotector este necesar in cazul anumitor tratamente pentru ficat, deoarece poate ajuta la protejarea acestuia.

Care sunt beneficiile hepatoprotectoarelor?

Beneficiile hepatoprotectoarelor sunt: protejarea ficatului, mentinerea unei stari generale optime si diminuarea inflamatiei ficatului.

Intreaba farmacistul tau

L-V: 08:30 – 16:30


Lista Farmacii

Contul MeuCosul meu

Cosul este gol