•  

Gandeste pozitiv si fa-ti viata mai frumoasa!

Gandeste pozitiv si fa-ti viata mai frumoasa!

Traditia populara are nenumarate „vorbe” care indeamna spre optimism; dar cati dintre noi le punem in practica? E usor sa te intristezi cand ceva nu merge bine si sa te lasi doborata de tristete; pentru a vedea jumatatea plina a paharului ai nevoie de energie interioara. Citeste articolul nostru despre folosirea gandirii pozitive in scopuri curative; nu e o inventie, ci o metoda motivationala folosita pentru dezvoltare personala.

Gandurile tale negative trebuie inlocuite cu unele pozitive; renunta la lene si la tentatia de a face reprosuri, critica constructiva este mai potrivita. Cauta beneficiile din incercarile de zi cu zi!

Invata sa pui in practica gandirea pozitiva! Tine minte, insa, ca atitudinea nu se schimba peste noapte, asa ca trebuie sa depui si tu putin efort. Puterea de a-ti modela modul de gandire inseamna, in esenta, puterea de a-ti controla viata. „A vrea inseamna a putea”, iar acesta este motto-ul de la care vei porni. Pas cu pas vei deveni mai optimist/-a.

Stiai ca o minte pozitiva ajunge sa anticipeze fericirea, bucuria, starea de bine si succesul care exista in fiecare eveniment?

Puterea gandurilor este considerata foarte importanta pentru intregul curs al vietii. Chiar daca se formeaza in subconstient, se poate modela constient. Cum? Cautand in orice situatie latura constructiva, privind problemele ca pe niste incercari ce te fac mai puternic/-a, iar micile dezamagiri ale vietii, drept pasi spre un Eu interior mai complex. Perseverenta este cea care dicteaza succesul.

Postat in :

Relaxare si echilibru

Data:

02-04-2013

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Adauga un comentariu


Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza