DOPPELHERZ

Filtreaza

Interval pret

Sterge toate filtrele

Doppelherz este un brand german cu tradiție de un secol. Produsele Doppelherz contribuie la sănătatea întregii familii, în mod sustenabil.

Scopul Doppelherz este sa creeze produse de înaltă calitate, care să ajute la menținerea sănătății pe termen lung pentru toate mediile de vârstă.

Doppelherz  are un proces de producție responsabil, prin care își propune să limiteze și să reducă emisiile de carbon în timpul producției ambalajelor și să utilizeze materiale eficiente. Varietatea de produse Doppelherz însoțește clienții prin diferite etape ale vieții. În ofertele DoppelHerz există suplimente diverse, cu ingrediente active utile: zinc, magneziu, acid folic, colagen, acizi grași, multe alte forme de vitamine și minerale. Formele în care poți găsi suplimentele sunt tablete, capsule, micro-peleți, pudre, sau chiar formulă lichidă pentru picături nazale sau pentru ochi.

Cum te poate ajuta brandul Doppelherz?

Cu Doppelherz poți contribui la întărirea sistemul imunitar, sprijini metabolismul și performanța fizică, sistemul cardiovascular, muscular, articular, sănătatea ochilor, a unghiilor și părului.

În oferta brandului Doppelherz poți găsi și recunoaște cu ușurință produsele destinate nevoii tale, suplimente variate și cu etichete ușor de descifrat.

Cum să comanzi online produse Doppelherz

Știai că la Doppelherz găsești 26 de produse diferite cu magneziu? Toate suplimentele Doppelherz sunt create cu ingrediente active de înaltă calitate, și aprobate de Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale.

Pe Helpnet.ro este foarte simplu să comanzi produsele Doppelherz disponibile fără prescripție medicală. Aici găsești suplimente efervescente cu absorbție rapidă, vitamine pentru copii, Omega-3 și vitamina D, comprimate Sleep Well cu melatonină, magneziu și vitamina B6, calciu, complex de vitamina B sau suplimente pentru memorie și concentrare.

Comenzile online plasate pe Helpnet pot fi livrate la tine acasă sau ridicate gratuit din farmacii.

Intreaba farmacistul tau

L-V: 08:30 – 16:30


Suntem online

Lista Farmacii

Contul MeuCosul meu

Cosul este gol