•  

Dermatocosmetice pentru piele pigmentata

Dermatocosmetice pentru piele pigmentata

Pigmentii sunt molecule organice colorate din corpul nostru. Stiintific, acesti pigmenti poarta denumirea de melanina si se gasesc concentrati in moleculele numite melanocite. Pigmentarea normala a pielii poate fi alterata de varsta, sarcina, sau expunerea prelungita la radiatiile ultraviolete. Aceste pete nu necesita neaparat un tratament medical, dar poate exista pericolul ca ele sa se mareasca. 

Pentru a nu ajunge sa devina un defect fizic, dermatologia cosmetica a cautat substante depigmentante, care sa poata corecta eficient aceste pete.

In trecut, albirea tenului se realiza prin metode aproape drastice, cu substante care distrugeau rapid organizarea structurii de melanina printr-un puternic efect toxic pe melanocite.

In prezent, cercetarile cosmetologice si dermatologice cauta substante depigmentante lipsite de efect toxic si care sa actioneze eficient pe aceste pete.  De aceea, laboratoarele Skincode s-au orientat spre un complex vegetal stabil si cu o puternica activitate de depigmentare, care a devenit astfel principiul activ al Cremei Depigmentante Skincode. Studiile clinice efectuate arata ca acest complex vegetal, Etiolina, nu este toxic pe melanocite si are efect de albire asupra petelor si pielii.

Tratamentul cu Crema Depigmentanta Skincode se recomanda in cazul petelor de soare, varsta sau sarcina. Se utilizeaza zilnic, timp de minim patru saptamini, sau pe toata durata expunerii la ultraviolete. Datorita flaconului de 75 ml. putem utiliza aceasta crema pe toata durata sezonului cald, respectiv doua-trei luni. Crema depigmentanta Skincode se gaseste in farmacii la pretul de 45 lei.

Postat in :

Dermatocosmetice

Data:

25-03-2013

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Adauga un comentariu

Intreaba farmacistul

Vrei sa stii mai multe detalii despre un anumit produs? Ai o problema medicala sau cosmetica la care nu ai gasit inca rezolvare?

Scrie-ne intrebarea ta completand formularul
Completeaza formularul

Suna-ne la TelVerde 0800 833 003
(disponibil si din retelele de telefonie mobila)

0800 833 003
Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza