•  

Dermatocosmetice pentru ingrijirea ochilor

Dermatocosmetice pentru ingrijirea ochilor

De ce am nevoie de un produs special pentru ochi?

De regula produsele destinate conturului din jurul ochilor au un pH mai neutru decat produsele de fata, mai putini conservanti, coloranti si parfum, deoarece produc sensibilizarea zonei respective si chiar alergii. In schimb, aceste produse au agenti de hidratare mai puternici. In final, alegerea iti apartine. Ea depinde de gradul de sensibilitate al pielii si de efectele pe care le astepti de la un astfel de produs.

Cum sa hidratam pielea sensibila din jurul ochilor?

Pielea din jurul ochilor este una din cele mai fine din tot corpul. De aceea se presupune ca poate fi sensibila la produsele de ingrijire ale fetei sau la cremele care nu au fost testate pentru zona ochilor. Desi nu exista contraindicatii pentru folosirea cremelor hidratante si in jurul ochilor, totusi este bine sa optam pentru cremele special concepute pentru aceasta zona. Obiectivul trebuie sa fie prevenirea aparitiei ridurilor si protectia conturului ochilor.

 
Cum se pot masca cearcanele?

Aliatul femeilor in razboiul impotriva cearcanelor face parte din machiajul corector si se numeste „concealer”. Rolul acestui produs este foarte important, oferind luminozitate zonelor inchise din jurul ochilor, minimizand umbrele si mascand, acolo unde este cazul, petele inchise de melanina datorate inaintarii in varsta. Produsele care au gradul de acoperire cel mai ridicat, au un continut bogat in dioxid de titan. Acesta actioneaza ca o crema cu protectie UVA, un bonus pretios pentru pielea delicata din jurul ochilor.
 

Postat in :

Dermatocosmetice

Data:

26-03-2013

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Adauga un comentariu

Intreaba farmacistul

Vrei sa stii mai multe detalii despre un anumit produs? Ai o problema medicala sau cosmetica la care nu ai gasit inca rezolvare?

Scrie-ne intrebarea ta completand formularul
Completeaza formularul

Suna-ne la TelVerde 0800 833 003
(disponibil si din retelele de telefonie mobila)

0800 833 003
Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza