Filtreaza

Interval pret

Calciul - esential pentru oase sanatoase

Calciul este cel mai raspandit mineral din organism si este esential pentru dezvoltarea dintilor, functionarea normala a sistemului osteoarticular si a celulelor musculare, contribuind si la reglarea batailor inimii. Sursa principala de calciu o reprezinta produsele lactate. Deficitul de calciu se manifesta prin dereglari ale ciclului menstrual, stari de lesin, spasmofilie, tulburari de ritm cardiac.

Comanda online suplimente cu calciu

Pe helpnet.ro poti comanda produse cu calciu pentru intreaga familie, de la copii la varstnici, sub diferite forme, fie efervescente sau siropuri pentru cei cu probleme cu deglutitia, fie comprimate.

Back to top ⮝

Ce este calciul?

Calciul este o substanta care se gaseste in mod natural in organism, acesta ocupand un procent de aproximativ 2% din totalul mesei corporale.

Ce tipuri de produse care contin calciu gasesti la Helpnet?

La Helpnet gasesti diverse produse care contin calciul precum comprimate efervescente, tablete, jeleuri sau pliculete.

Care sunt simptomele carentei de calciu?

Hipocalcemia poate fi diagnosticata in urma unei anamneze si a unor investigatii specializate. Unele dintre cele mai frecvente simptome ale carentei de calciu sunt: crampe musculare, wheezing, disfagie, iritabilitate, oboseala, tulburari dermatologice.

Care sunt benficiile calciului?

Calciul contribuie la reglarea cardiaca, ajuta la diminuarea spasmofiliei, la coagularea sangelui, intareste sistemul imunitar si influenteaza pozitiv starea unghiilor, parului sau a pielii.

Intreaba farmacistul tau

L-V: 08:30 – 16:30


Lista Farmacii

Contul MeuCosul meu

Cosul este gol