•  

Atac la kilogramele in plus

Atac la kilogramele in plus

Azi e momentul sa devii stapana pe corpul tau! Munca, familia, lipsa timpului sau problemele de zi cu zi  te-au determinat sa iti neglijezi greutatea si sa nu dai importanta cuvenita alimentatiei. Acum iti dai seama ca ai mult mai multe kilograme in plus, ca miscarile tale si-au pierdut din agilitatea de odinioara, ca ai probleme mai mici sau mai mari de sanatate si ca nu te simti deloc bine in pielea ta. Azi a venit momentul sa preiei controlul!

Ce faci? De unde incepi? Cu cine vorbesti?

Foarte important este sa nu faci lucrurile dupa ureche si sa-ti bazezi intreaga dieta pe populara supa de varza, care si-a castigat notorietatea pe nedrept. Trebuie sa vezi un specialist sa te inarmezi cu foarte multa rabdare si perseverenta. Acele kilograme in plus care pur si simplu iti ingreuneaza corpul si viata s-au acumulat in timp. E nedrept si exagerat sa te astepti sa scapi de ele in cateva saptamani.

Adreseaza-te specialistului in nutritie si dieta. Va sta de vorba cu tine, iti va da sfaturile necesare si mai mult decat atat, iti va recomanda un set de analize pe baza carora iti va alcatui o dieta personalizata numai si numai pentru tine. Ceea ce functioneaza pentru colega de la contabilitate are putine sanse spre zero sa functioneze si pentru tine.

Pregateste-te sa faci schimbari majore in modul de viata! Lupta cu kilogramele nu se rezuma la o dieta fulger. Aceasta implica o schimbare de fond a obiceiurilor tale alimentare si a stilului tau de viata. Va trebui sa renunti la sucurile carbogazoase si sa bei 2-3 litri de apa plata, ceaiuri si scurui naturale. Va trebui sa renunti la semipreparatele din carne, la sticks-uri, napolitane, ciocolata si sa mananci cat mai multe legume, fructe iaurt si lapte dietetic. Si acesta este doar inceputul.

Dupa ce ai obtinut rezultatele dorite, nu te culca pe o ureche. Trebuie sa mentii ceea ce ai realizat. Continua sa te gandesti si sa te alimentezi sanatos urmand dieta recomandata de medic pentru aceasta etapa a transformarii tale.

Iti va placea sentimentul de a fi stapanul propriilor kilograme. Mai mult decat atat, iti va placea starea de bine care te va invada si zambetele de apreciere de pe fetele celor din jur.

Postat in :

Relaxare si echilibru

Data:

15-04-2013

Ce parere au cititorii

Nici un comentariu

Adauga un comentariu


Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza