Filtreaza

Interval pret

Produse pentru arsuri si cicatrici pentru vindecare rapida

Regenerarea pielii poate fi un proces lung si incet. Produsele pentru arsuri si cicatrici imbunatatesc functia de protectie a pielii, faciliteaza procesul de regenerare, previn si reduc iritatia si mancarimea.

Comanda online produse pentru arsuri si cicatrici

Pe helpnet.ro produsele pentru regenerarea pielii si diminuarea cicatricilor contin zinc bacitracina, dexpanthenol, clorhexidina si heparina avand efect rapid in regenearea pielii. Le poti gasi sub forma de pulbere, spray, cat si sub forma de creme, unguente sau geluri.

Back to top ⮝

De ce sa cumpar produse pentru arsuri si cicatrici?

Produsele pentru arsuri sau cicatrici amelioreaza simptomele post-traumatice. Folosirea unor astfel de produse poate grabi procesul de vindecare si refacere a barierei naturale a pielii si poate reda elasticitatea acesteia.

Ce sunt arsurile?

Arsurile sunt leziuni provocate de factori externi precum diverse utilaje, produse de bucatarie sau incendii. In functie de gravitatea acestora, arsurile pot fi de gradul 1,2 sau 3.

Ce sunt cicatricile?

Cicatricile se formeaza in urma unui traumatism la nivelul pielii. In prima faza, acestea se dezvolta sub forma unor fibroze de culoare rosie-roz. Cu trecerea timpului acestea se aplatizeza, culoarea se uniformizeaza cu cea a pielii si aspectul dermului revine la forma initiala.

Ce tipuri de produse pentru arsuri si cicatrici gasesti la farmaciile Helpnet?

La Helpnet gasesti o varietate mare de produse destinate arsurilor si cicatricilor precum solutii pulbere, unguente, creme sau geluri.

Intreaba farmacistul tau

L-V: 08:30 – 16:30


Lista Farmacii

Contul MeuCosul meu

Cosul este gol