Filtreaza

Interval pret

Antiacide pentru calmarea arsurilor gastrice

Produsele antiacide sunt utilizate pentru a ameliora senzatia de arsura sau indigestia provocata de acidul gastric in exces. Agentii reducatori de acid precum: pantoprazolul, dimeticona, alginatul de sodiu, carbonatul de calciu, carbonatul de magneziu scad cantitatea de acid produsa de stomac.

Comanda online antiacide

Produsele antiacide pe care le gasesti pe helpnet.ro sunt sub diferite forme si anume: comprimate gastrorezistente, comprimate masticabile, suspensii orale, capsule moi si chiar sub forma de geluri. Aceasta grupa de produse sunt destinate pentru toate categoriile de varsta, atat pentru femei cat si pentru barbati.

Back to top ⮝

Ce sunt produsele antiacide?

Produsele antiacide ajuta la reducerea cantitatii de acid clorhidric aflata in stomac. Acestea creeaza o reactie de neutralizare si ajuta la alcatuirea unui film protector.

Ce tipuri de produse antiacide gasesc?

La Helpnet gasesti o varietate de produse antiacide precum comprimate masticabile, pliculete, tablete, suspensii sau geluri orale.

In cat timp isi fac efectul produsele antiacide?

In general, produsele antiacide isi fac efectul intre 20-40 de minute de la administrare.

Sunt antiacidele sigure in sarcina?

In general, unele produse antiacide pot fi folosite in timpul sarcinii, insa cele care contin bicarbonat de sodiu sau aluminiu nu sunt indicate in aceasta perioada.

Intreaba farmacistul tau

L-V: 08:30 – 16:30


Lista Farmacii

Contul MeuCosul meu

Cosul este gol