Filtreaza

Interval pret

Produse cu fier pentru anemie

Deficitul de fier afecteaza productia de globule rosii, rolul acestora fiind de a transporta oxigenul catre toate celulele corpului. Simptomele anemiei pot include: stari de oboseala, slabiciune, dificultati de concentrare, epuizare fizica. Fie ca alegi un produs care contine numai fier sau un produs cu fier si alte elemente, precum vitamina C - care creste absorbtia fierului in sange, vitamina B12 - care are rol de ajutor pentru formarea normala a globulelor rosii, acesta va ajuta la refacerea rapida a depozitelor de fier.

Comanda online produse anti-anemie

Pe helpnet.ro este disponibila o gama numeroasa de forme farmaceutice de fier: produse efervescente, granule orodispersabile, capsule - toate pentru energie, formarea normala a sangelui si imbunatatirea functiilor cognitive.

Back to top ⮝

Ce este anemia?

Anemia este reprezentata de scaderea globulelor rosii din corp. Acestea ajuta la transportarea oxigenului in tesutul organismului.

Ce tipuri de produse pentru anemie gasesc la Helpnet?

La Helpnet gasesti diverse produse pentru anemie precum tablete, siropuri sau comprimate.

Care sunt beneficiile produselor pentru anemie?

Produsele pentru anemie ajuta la scaderea senzatiei de oboseala, amelioreaza cefaleea si durerile articulare.

Care sunt simptomele anemiei?

Anemia poate fi diagnosticata in urma unei anamneze si a investigatiilor de specialitate. Simptomele anemiei sunt: dispneea, cefaleea, stare de oboseala, dureri articulare, extremitati reci sau coloratie palida a tegumentelor si mucoaselor.

Intreaba farmacistul tau

L-V: 08:30 – 16:30


Lista Farmacii

Contul MeuCosul meu

Cosul este gol