Filtreaza

Interval pret

Ce trebuie să știi despre brandul AHAVA

Ahava este o marcă recunoscută pentru ingredientele sale naturale provenite din Marea Moartă. Produsele Ahava au în compoziție nămol și minerale, magneziu, potasiu și calciu, care sunt recunoscute ca ajutor pentru stimularea circulației și repararea naturală a celulelor pielii.

AHAVA produce o varietate de produse, creme pentru mâini, măști cosmetice, creme pentru față, cremă pentru corp și chiar gel de duș cu textură cremoasă.

Unele produse Ahava conțin ingrediente derivate din citrice, ca sursă pentru vitamine și antioxidanți.

Nămolul din Marea Moartă împreună cu alte ingrediente are beneficii considerabile pentru curățarea în profunzime a pielii și stimularea regenerării. De mai bine de un deceniu, gama Dermud a demonstrat capacitatea sa de protecție a pielii, rolul antiinflamator și reducerea efectelor stresului oxidativ.

Sunt binecunoscute avantajele băilor cu nămol, însă procedurile sunt foarte limitate în lipsa unui specialist și a unui centru de tratament. Astfel, AHAVA este compania care a simulat într-o măsură băile de nămol prin crearea de comprese care pot fi încălzite la cuptorul cu microunde și aplicate acasă în zonele cu probleme, cum ar fi pe articulațiile dureroase.

Acest tip de practică este susținut de un studiu făcut de Universitatea din Negev, care a arătat că 20% dintre utilizatorii compreselor cu nămol au reușit să reducă durerile create de osteoartrite după un tratament de trei luni.

De unde poți cumpăra produse AHAVA

AHAVA menține ritmul ingredientelor naturale și în crearea produselor folosește apă purificată. De asemenea, metodele prin care sunt colectate nămolul și mineralele sunt unele minim invazive.

Produsele AHAVA nu sunt testate pe animale și sunt ambalate în recipiente reciclabile.

Poți comanda produse AHAVA online pe helpnet.ro iar coletul va fi la tine acasă în câteva zile lucrătoare.

 

Produsele AHAVA sunt destinate atât pentru femei cât și pentru bărbați. Beneficiarul acestor produse inovatoare este pielea sensibilă, uscată.

Back to top ⮝

Intreaba farmacistul tau

L-V: 08:30 – 16:30


Lista Farmacii

Contul MeuCosul meu

Cosul este gol