4 remedii homeopate cu efect rapid asupra sinuzitei alergice

4 REMEDII HOMEOPATE CU EFECT RAPID ASUPRA SINUZITEI ALERGICE

Sinusurile tale sunt localizate pe fata si sunt cavitati in oasele fruntii si obrajilor care, in circumstante normale, sunt umplute cu aer. In timpul unei infectii sinusale, membranele se umfla, iar mucusul se produce ca un scut protector impotriva agentilor patogeni. In cazul in care calea aerului catre sinusuri se blocheaza, presiunea creste cauzand dureri. Infectia se produce cand bacteriile se stabilesc in mucus si-i confera acea culoare galbena sau verde. O varietate de remedii homeopate sunt disponibile acum pentru tratarea sinuzitei alergice si deblocarea sinusurilor.

 

  • Medicina naturista

Pulsatilla este recomandata pentru alergii si sinuzite cu mucus gros, galben. Acest remediu ar trebui sa te elibereze de presiunea resimtita daca durerea sinusurilor e mai intensa noaptea, intr-o camera calda, cand te apleci si cand ridici ochii in sus. Simptomele digestive pot acompania alergia sau sinuzita, la fel si durerile de cap, greata si pofta de alimente reci si cremoase, precum inghetata. Este posibil sa devii capricios, sa izbucnesti rapid in lacrimi si sa vrei companie constant. O combinatie a acestor simptome arata ca ai nevoie de Pulsatilla.

Kali Bichromicum (Kali Bich) este indicat daca mucusul sinusurilor devine verde-inchis, elastic si fibros. Iti este de ajutor cand durerea se simte deasupra bazei nasului sau in frunte, la nivelul unui ochi. Poti lua acest remediu cand simptomele incep dimineata, se agraveaza in mijlocul zilei, apoi dispar la finalul dupa-amiezii. Alte semen care arata nevoia acestui remediu sunt durererea de cap localizata in puncte mici, in frunte (nu cea resimtita la nivelul intregii frunti), si durerea sinusala intensificata odata cu expunerea la o temperatura scazuta.

Silica este indicata in alergii cronice, presiune sinusala sau in infectiile sinusurilor, ce nu au raspuns altor remedii. Durerile sinusurilor sunt imbunatatite prin aplicarea de presiune, cu fermitate, in zona fruntii si fetei. Silica este recomandata si cand durerea poate fi ameliorata de aplicarea de comprese calde si umede. Silica iti va fi de folos daca ai o durere de ureche in acelasi timp cu infectia sinusala; si devine eficienta, in mod special, daca este implicata urechea dreapta. Foloseste-o cu incredere cand starea iti este agravata de zgomot, miscare si vorbit.

Spegilia este indicata pentru alergii si infectii sinusale daca simptomele au debutat dupa expunerea la vreme rece si umeda. Remediul te poate ajuta cand durerea este amplificata de aplecarea capului inainte, comprese calde, expunerea la lumina, miscare si zgomot. Presiunea si durerea ce indica nevoia de Spegilia se simt mai acut pe partea stanga a fetei. Simptomele pot fi ameliorate prin comprese reci (foloseste un prosop sau un pachet de gheata).
 


Pareri

Pareri

Fii primul care posteaza un review pentru acest articol.

Adauga o parere

Co si o tomto článku myslíte vy?

1-5

1 2 3 4 5
Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile nepotrivite!