VEET EASY WAX ROLL-ON STARTER KIT

Brand: VEET

  • Discount 26 %

In Stoc

Ridicare GRATUITA din farmacie

Pret online 94,49 RON

69,99 RON

buc

* Pretul afisat este valabil doar pentru comenzi online. In farmacii pretul poate varia.

VEET EASY WAX ROLL-ON STARTER KIT

Kit depilare electric cu ceara Veet Easy Wax. Secretul unei catifelari care se simte!

In aceste momente ai nevoie de Veet. Asa ca nu te panica, iti aducem multe sfaturi care sa te ajute sa fii pregatita pentru fiecare moment din viata ta!

Pentru o senzatie catifelata de durata, tipurile noastre de Ceara au efect pana la 4 saptamani ? nu aveti nici o grija si sunteti gata pentru orice o luna intreaga. Acum e timpul sa spuneti adio parului nedorit si sa va bucurati de o piele catifelata care se simte!

Depilatorul Electric cu ceara Veet EasyWax este un sistem integrat ce faciliteaza depilarea cu ceara acasa, beneficiind in acelasi timp de rezultatele profesionale de la salonul de cosmetica. Formulata cu aceleasi ingrediente ca si ceara utilizata in saloanele de cosmetica, ceara de unica folosinta Veet Easy Wax garanteaza indepartarea firului de par foarte scurt, chiar de la radacina.

Kit depilare electric cu ceara Veet Easy Wax- Depilator Electric cu ceara Veet EasyWaxTM.

Sistem integrat ce faciliteaza depilarea cu ceara acasa, beneficiind in acelasi timp de rezultatele profesionale de la salonul de cosmetica.

Cititi si respectati toate precautiile si instruct iunile de utilizare inainte de a folosi produsul.

Inserati rezerva in dispozitivul de incalzire. Atasati cablul si conectati apoi la priza. Imediat vei observa un buton aprins. Asezati dispozitivul pe suport. Dupa minim 20 de minute (maxim 35 minute), ceara va atinge temperatura ideala pentru efectuarea depilarii.

Dupa 20 de minute, verificati temperatura rezervei de ceara prin aplicarea unei mici cantitaati pe o foaie de hartie. Daca roll-on-ul se roteste la simpla actionare, iar, ceara este distribuita egal pe suprafata foii, atunci temperatura este ideala, iar depilarea poate incepe. in caz contrar, lasati ceara la incalzit alte 5?10 minute verificand periodic fluiditatea acesteia. in conditiile in care va asigurati ca rezerva ramane fixa, puteti scutura dispozitivul pentru a grabi alunecarea produsului catre orificiul de curgere. in timpul depilarii puteti lasa dispozitivul in priza intrucat acesta isi ajusteaza temperatura. De asemenea, aparatul poate fi deconectat de la priza,intrucat ceara isi pastreaza temperatura constanta pentru 15 minute. Atentie! Dupa incheierea sesiunii de depilare, dispozitivul de incalzire trebuie deconectat de la priza.

Depilare picioare & brate: Aplica ceara cu ajutorul roll-on-ului in directia de crestere a firului de par, incazul picioarelor - de la genunchi catre glezna. Pentru a aplica ceara, roll-on-ul trebuie sa fie incontact cu pielea.

Aplicati imediat banda depilatoare peste stratul de ceara si asigurati-va caexista cel putin 1 cm liber intre extremitatile benzii si ceara. Neteziti usor banda depilatoare peste stratul de ceara in directia de crestere a parului.

tineti pielea intinsa. Apucati capatul benzii depilatoare si trageti rapid inapoi, in directia opusa cresterii firului de par. Executati miscarea cat mai aproape de suprafat a pielii. Curaj, cu cat vei trage mai rapid cu atat vei indeparta mai multe fire de par! Presati cu palma imediat dupa indepartarea benzii pentru a calma pielea recent depilata.

Kit depilare electric cu ceara Veet Easy Wax- Depilator Electric cu ceara Veet EasyWaxTM.

Sistem integrat ce faciliteaza depilarea cu ceara acasa, beneficiind in acelasi timp de rezultatele profesionale de la salonul de cosmetica.

Cititi si respectati toate precautiile si instruct iunile de utilizare inainte de a folosi produsul.

A NU SE LaSA LA iNDEMaNA COPIILOR. ACEST APARAT NU ESTE DESTINAT UTILIZaRII DE CaTRE PERSOANELE CU INCAPACITatI FIZICE, SENZORIALE SAU PSIHICE SAU FaRa EXPERIENta sI CUNOsTINtE, CU EXCEPtIA CAZULUI iN CARE SUNT SUPRAVEGHEATE SAU INSTRUITE DE CaTRE O PERSOANa RESPONSABILa CU SINGURANtA LOR. PERICOL: La fel ca in cazul celor mai multe dispozitive electrice, componentele electrice sunt active chiar daca aparatul nu este conectat la priza.

Informatii suplimentare

Brand: VEET
Data expirare: 30.06.2023

Citeste mai mult

Review-uri VEET EASY WAX ROLL-ON STARTER KIT

Fii primul care scrie un review

Adauga un review

Review-urile tale

1-5

1 2 3 4 5
Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile nepotrivite!

Produse similare

Alti clienti au cumparat si...

Intreaba farmacistul tau

L-V: 08:30 – 16:30


Gaseste cea mai apropiata farmacie Help Net

412 farmacii
in Romania

Lista Farmacii

Contul MeuCosul meu

Cosul este gol