Vaccinul antigripal homeopat

VACCINUL ANTIGRIPAL HOMEOPAT

Vaccinarea homeopata este o metoda blanda de stimulare specifica a imunitatii avand o eficienta cel putin egala cu cea a vaccinului alopat, prezentand si avantajul unor reactii adverse practic inexistente. Vaccinul homeopat stimuleaza bland reactia imuna, fara riscul unor perturbari imunologice, si nu este alergizant.


Vaccinul homeopat alopat specific pentru epidemia ce se anunta, folosind tehnica speciala de preparare a produsului homeopat. Este un produs cu administrare orala, se utilizeaza cel mai adesea in dilutia C30 si se administreaza in prize repetate la 2-3 saptamani pe toata perioada epidemiei. Confera imunitate specifica fata de tulpina virala circulanta in epidemia respectiva.

Studiile clinice si imunologice efectuate au dovedit o eficienta comparabila cu a vaccinului injectabil. Chiar daca nivelul imunoglobulinelor produse la cei vaccinati homeopat este relativ scazut fata de cei vaccinati alopat, valorile confera imunitatea specifica. Reactivarea focarelor ORL este mai redusa la cei vaccinati homeopat. Si reactiile imediate (cefalee, frison) se intalnesc extrem de rar in cazul vaccinarii homeopate (din Revista Romana de Homeopatie nr. 4/1998 - "Eficacitatea vaccinului antigripal homeopatic", Dr. Gheorghe Bungetzianu).

Daca reusim sa trecem peste inconvenientul administrarii repetate, vaccinul antigripal homeopat reprezinta o metoda eficace si neagresiva de prevenire. Nu se administreaza concomitent cu vaccinul injectabil deoarece isi anuleaza efectul reciproc.

Dr. Elena Vartan
Medic specialist medicina generala si homeopatie
Adresa: str. Nifon Balasescu nr. 7, Bucuresti
Telefon: 0748.621.903 / 021.250.82.03

Produse recomandate

Produse recomandate


Pareri

Pareri

Fii primul care posteaza un review pentru acest articol.

Adauga o parere

Co si o tomto článku myslíte vy?

1-5

1 2 3 4 5
Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile nepotrivite!