Descopera ofertele produselor de Protectie Solara cu reduceri pana la -30% la brand-urile tale preferate. Vezi toate produsele >>>aici<<<
Contul MeuCosul meu

Cosul este gol

TEST PAGE FESTIVAL

 Este momentul să te răsfeți și să îi faci cadou pielii tale o rutină completă de îngrijire. Sănătatea pielii este frumoasă, acum mai mult ca niciodată. Alege produse recomandate de medici dermatologi, sigure și cu ingrediente active ce oferă eficacitate dovedită!

Pictograma1

Pictograma2

Pictograma3

head_title

Curățarea pielii este esențială. Indiferent de tipul de piele, este recomandată curățarea acesteia în fiecare dimineață și seară, pentru a îndepărta impuritățile și excesul de sebum. Găsiți o selecție cu cele mai îndrăgite produse ce prezintă ingrediente active, recomandate dermatologic, printre care:

Untitled-1

 

head_banner

Hidratarea pielii este importantă și pe parcursul nopții, nu numai pe parcursul zilei. Este recomandat să alegem o cremă hidratantă adaptată nevoilor tipului nostru de piele. Printre ingredientele active folosite în produsele pentru hidratarea pielii, se numără:

Untitled-1

 

 

head_banner

Pentru a preveni liniile fine și ridurile, dar și pentru a le corecta, este esențial să aveți o rutină completă antirid cu ingredientele active potrivite tipului de ten. Aici găsiți produse recomandate de medici dermatologi din întreaga lume, pentru a le integra în rutina ta antirid. Acestea conțin ingrediente precum:

Untitled-2

 

acnee_1

Acneea este o condiție a tenului gras, în care glandele sebacee produc sebum în exces. Cel mai frecvent acneea afectează adolescenții, dar nici adulții nu sunt feriți de această afecțiune. O rutină zilnică adaptată de curățare și îngrijire poate ține sub control tenul cu tendință acneică

Untitled-1