MeliLax - Un nou mod de a elibera intestinul

MELILAX - UN NOU MOD DE A ELIBERA INTESTINUL

Constipatia este o tulburare foarte frecventa, care afecteaza in egala masura adultii si copiii si poate avea consecinte importante asupra starii generale de sanatate si asupra calitatii vietii. De aceea, trebuie analizata cu o atentie deosebita, pentru a evita erorile de tratament.

  • Medicina

Pentru inceput este foarte important sa fie facuta diferenta intre diverse tipuri de constipatie. Astfel, se pot identifica 2 tipuri distincte: constipatia cauzata de un tranzit intestinal lent si constipatia determinata de tulburarile de evacuare. Fiecare dintre aceste afectiuni trebuie abordata in mod diferit, administrand produse specifice. 

Pentru a raspunde unei necesitati fundamentale a organismului, ABOCA a dezvoltat MeliLax, o microclisma inovatoare pe baza de miere, care favorizeaza actiunea de evacuare, avand in acelasi timp o importanta actiune protectoare si calmanta asupra mucoasei rectale. Formula 100% naturala pe baza de Promelaxin®, un complex de Miere si polizaharide din Aloe si Nalba, este deosebit de eficienta in combaterea disconfortului, iritatiei si a inflamatiei prezente in caz de constipatie. 

Formula echilibrata a MeliLax permite tratarea constipatiei chiar si in prezenta unor conditii deosebite, precum: fisuri anale si hemoroizi, hipersensibilitate viscerala (ex. colon iritabil), in cazul femeilor insarcinate sau care alapteaza. 

De asemenea, Aboca a realizat MeliLax Pediatric, o microclisma ce permite tratarea constipatiei in conditii de siguranta chiar si in cazul sugarilor si al copiilor, al caror organism necesita un tratament mai delicat.

INDICATII:

- Tratarea constipatiei corelata cu o problema de expulzie, chiar si in prezenta hipersensibilitatii viscerale (ex. in caz de colon iritabil), fisurilor anale sau hemoroizilor

- Adecvat pentru folosirea in sarcina si alaptare sau pentru sugari, inca din primele luni de viata

COMPOZITIE:

- PROMELAXIN® (brevet european): complex activ din Miere de Nectar si de Mana, imbogatit cu o fractie polizaharidica din Aloe si Nalba.

ACTIUNE:

1. Actiune echilibrata de evacuare, non-iritanta

2. Actiune protectoare si calmanta asupra mucoasei rectal, avand astfel efect antiinflamator indirect

3. Actiune de combatere a pruritului anal, cu efect racoritor

ADMINISTRARE:

Sugari între 0-1 an: Jumatate de microclisma de 5 g, la nevoie.

Copii între 1-3 ani: 1 microclisma de 5 g, la nevoie.

Copii între 3-12 ani: 1 microclisma de 5 g, la nevoie. In caz de constipatie perseverenta, se aplica 2 doze simultan.

Adulti si copii peste 12 ani: 1 microclisma de 10 g, la nevoie. In caz de constipatie perseverenta, se aplica 2 doze simultan.

FORMA DE PREZENTARE:

Melilax Pediatric (5g): Cutie cu 6 microclisme de 5 g fiecare pentru sugari si copii

Melilax (10g): Cutie cu 6 microclisme de 10 g fiecare pentru adulti si copii


Pareri

Pareri

Fii primul care posteaza un review pentru acest articol.

Adauga o parere

Co si o tomto článku myslíte vy?

1-5

1 2 3 4 5
Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile nepotrivite!