FESTIVAL SOLARE: prinde reducerile de -25% la VICHY si LA ROCHE POSAY. Vezi produsele >>>aici<<<
Contul MeuCosul meu

Cosul este gol

SELF CARE TEST RAPID VITAMINA D

Adauga la Favorite

Brand: SELF CARE

  • Discount 40 %

* Pretul afisat este valabil doar pentru comenzi online. In farmacii pretul poate varia.
*promotie valabila pana la 31.03.2024, in limita stocului disponibil

Vezi alte produse din acelasi brand Vezi alte produse din aceeasi categorie

SELF CARE TEST RAPID VITAMINA D

Descriere:
Testul rapid pentru Vitamina D este un test imunologic, semicantitativ, care determina in 10 minute concentratia de 25-OH-Vitamina D (D2+D3) dintr-o picatura de sange. Deficitul de Vitamina D este recunoscut in prezent ca fiind o epidemie globala, si este asociat cu diverse afectiuni, printre care: osteoporoza, osteomalacie, scleroza multipla, boli cardiovasculare, complicat??ii ale sarcinii, diabet, depresie, accidente vasculare cerebrale, boli autoimune, gripa??, diferite tipuri de cancer, boli infect??ioase, alzheimer sau obezitate.
Determinarea nivelului de Vitamina D este considerata?? un „Test de screening necesar din punct de vedere medical”
Monitorizat??i-va?? nivelurile de Vitamina D pentru a stabili daca?? este cazul sa?? luat??i suplimente cu vitamina D
Testul se poate efectua in orice moment al zilei
In cazul obtinerii unor rezultate anormale, urmati sfaturile medicului.

Vitamina D se refera la un grup de secosteroizi liposolubili responsabili de cresterea absorbtiei intestinale a calciului, fierului, magneziului, fosfatului si zincului. Concentratia de 25-hidroxi vitamina D (inclusiv D2 si D3) in sange este considerata a fi cel mai bun indicator al statusului vitaminei D. Deficitul de vitamina D este recunoscut acum ca fiind o epidemie globala. Riscurile pentru sanatate asociate cu deficitul de vitamina D sunt mult mai grave decat se credea anterior.

Deficitul de vitamina D a fost asociat cu diverse afectiuni grave: osteoporoza, osteomalacie, scleroza multipla, boli cardiovasculare, complicatii ale sarcinii, diabet, depresie, accidente vasculare cerebrale, boli autoimune, gripa, diferite tipuri de cancer, boli infectioase, alzheimer, obezitate si o incidenta mai mare a mortalitatii etc. Prin urmare, acum, detectarea nivelului de Vitamina D este considerata un „Test de screening necesar din punct de vedere medical”, iar mentinerea unor niveluri suficient de ridicate ale concentratiei de Vitamina D este necesara pentru imbunatatirea sanatatii oaselor, a starii generale de sanatate si a starii de bine a organismului.

Testul rapid Vitamina D este un test imunologic bazat pe principiul legarii competitive. In timpul testarii, amestecul migreaza in sus, cromatografic, pe membrana, prin actiune capilara. Membrana este pre-acoperita cu antigeni ai 25-OH vitamina D in regiunea corespunzatoare liniei de testare.

Cand se recomanda utilizarea testului?
Utilitatea clinica a testarii vitaminei D este in principal pentru diagnosticarea, tratamentul si monitorizarea rahitismului (la copii), a osteomalaciei, a osteoporozei de postmenopauza si a osteopatiei renale. De asemenea, deficitul de vitamina D este asociat cu multe alte boli, inclusiv cancer, boli cardiovasculare, boli autoimune, diabet si depresie. Monitorizati-va nivelurile de vitamina D pentru a stabili daca este cazul sa luati suplimente de vitamina D. Testul rapid Vitamina D poate fi utilizat in orice moment al zilei.

Informatii suplimentare

Producator: SELF CARE MEDICAL
Brand: SELF CARE

Citeste mai mult

Pareri SELF CARE TEST RAPID VITAMINA D

Fii primul care scrie o parere

Adauga o parere

1-5

1 2 3 4 5
Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile nepotrivite!

Alti clienti au cumparat si...

Intreaba farmacistul tau

L-V: 08:30 – 16:30


Gaseste cea mai apropiata farmacie Help Net

439 farmacii
in Romania