•  

Sanatate

Listeaza alfabetic: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Vitaminele metabolismul si primavara

Vitaminele metabolismul si primavara

In prioada sezonului rece, stilul tau de viata a fost modificat: ai mancat mai multe grasimi si dulciuri, mai putine fructe si legume, frigul nu prea te-a indemnat sa faci miscare, nu te-ai bucurat prea mult de lumina zilei si de caldura soarelui... Solutia pentru stimularea metabolismului afectat este simpla: suplimentele naturale de vitamine.

Imunitate
Virozele respiratorii

Virozele respiratorii

Raceala si gripa se transmit prin inspirarea picaturilor de mucus imprastiate in aer de persoana bolnava prin stranut/tuse, prin atingerea obiectelor contaminate ca mobilier, clanta usii, prosoape etc.

Afectiuni respiratorii
Vitaminele in timpul sarcinii

Vitaminele in timpul sarcinii

Sarcina este un eveniment extrem de important in viata oricarei femei. Viata copilului care urmeaza sa se nasca depinde de mama sa si de modul in care aceasta se ingrijeste si se hraneste.

Despre sarcina
Varicele

Varicele

Varicele sunt rezultatul insuficientei venoase superficiale si profunde ale arterelor inferioare care nu pot garanta o intoarcere normala a sangelui catre inima. Statisticile au demonstrat ca varicele afecteaza mai mult femeile decat barbatii si in special dupa varsta de 40 de ani.

Afectiuni cardiovasculare
Vrei sa fie o surpriza?

Vrei sa fie o surpriza?

Probabil ca tine foarte mult de caracterul fiecarui om in parte, daca prefera in viata surprizele, sau se simte mai confortabil stapan pe evolutia sa si a familiei sale. Pentru unele femei, ideea de a afla la un moment dat, cand se asteapta mai putin, ca vor fi mame curand, intra in categoria surprizelor placute. Pentru altele, poate fi inspaimantatoare de-a dreptul o asemenea schimbare radicala in viata, fara pregatirea prealabila. Sunt argumente si adepti pentru ambele cazuri, care merita luate in seama.

Despre sarcina
Vaccinul antigripal, protectie pentru intreaga familie

Vaccinul antigripal, protectie pentru intreaga familie

Pe langa vremea rece si zapada iubita de adulti si copii deopotriva, anotimpul rece aduce cu el si virozele respiratorii si indeosebi gripa, al carei varf epidemic se manifesta iarna. Gripa este cea mai frecventa infectie virala acuta respiratorie, cu o contagiozitate extrem de ridicata si cu o mortalitate crescuta, departe de a fi o simpla raceala sau un guturai.

Afectiuni respiratorii
Vacanta, bunicii <br> si rasfatul

Vacanta, bunicii
si rasfatul

Vacanta la bunici. Iata o formula salvatoare pentru multi parinti care sunt prinsi in “campul muncii” tot anul, mai putin cele 21 de zile legale de odihna.

Copii
Vaccinurile in primul an de viata

Vaccinurile in primul an de viata

De-a lungul timpului medicii au luptat impotriva unor boli foarte grave cu mijloace terapeutice din ce in ce mai bune. In unele situatii, concluzia a fost ca solutia ideala ar fi ca prin gasirea unui antidot, boala sa fie eradicata. Asa au aparut vaccinurile si datorita lor, unele boli foarte grave cum ar fi variola au disparut. Acelasi lucru se incearca acum cu poliomielita.

Copii

Intreaba farmacistul

Vrei sa stii mai multe detalii despre un anumit produs? Ai o problema medicala sau cosmetica la care nu ai gasit inca rezolvare?

Scrie-ne intrebarea ta completand formularul
Completeaza formularul

Suna-ne la TelVerde 0800 833 003
(disponibil si din retelele de telefonie mobila)

0800 833 003
Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza