•  

Sanatate

Listeaza alfabetic: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Lucruri utile in primele zile

Lucruri utile in primele zile

In multe culturi s-a pastrat traditia ca parintii sa nu cumpere nimic pentru bebelus pana ce acesta se naste, pentru a nu aduce ghinion. Probabil ca prejudecata respectiva are la baza frica de a nu accentua trauma psihica in cazul in care sarcina nu evolueaza corespunzator si orice amintire concreta a visurilor facute de parinti ar fi dureroasa.

Copii
Litiaza biliara

Litiaza biliara

Litiaza biliara este o afectiune digestiva caracterizata prin prezenta calculilor la nivelul vezicii biliare. Vezica biliara sau colecistul este situata in partea dreapta a abdomenului superior, sub ficat.

Gastroenterologie
Lupta cu fobia scolara

Lupta cu fobia scolara

Fobia scolara este o forma specifica a fobiei copilului sau adolescentului, o anxietate legata de dificultatile de adaptare la situatia scolara. Fobia si refuzul scolar reprezinta o reactie adresata parintilor si scolii. Foarte des cauza se regaseste in conflictele familiale.

Copii
Lentilele de contact

Lentilele de contact

O moda care a facut cariera la Hollywood devine acum din ce in ce mai mult un stil de viata si pentru restul lumii: lentilele de contact. A purta lentile de contact, fie ca sunt de vedere sau pur si simplu pentru frumusete, este acum la indemana oricui isi doreste o schimbare de look.

Boli ale organelor de simt
Laptele in alimentatia copiilor

Laptele in alimentatia copiilor

LAPTELE - primul aliment al omului, lichidul vital, de un alb imaculat, este unica sursa de hrana in primele luni de viata ale omului, fiind capabil sa asigure o dezvoltare psihosomatica eficienta si optima a copilului.

Copii

Intreaba farmacistul

Vrei sa stii mai multe detalii despre un anumit produs? Ai o problema medicala sau cosmetica la care nu ai gasit inca rezolvare?

Scrie-ne intrebarea ta completand formularul
Completeaza formularul

Suna-ne la TelVerde 0800 833 003
(disponibil si din retelele de telefonie mobila)

0800 833 003
Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza