Remedii pentru insomnii

REMEDII PENTRU INSOMNII

Tratarea homeopata a insomniei prezinta avantajul unor rezultate durabile si fara efecte secundare. Cel mai important este ca aceste produse nu dezvolta dependenta. Homeopatul are la dispozitie o paleta larga de optiuni, in functie de tipologia homeopata a fiecaruia.

  • Medicina naturista

Iata cateva exemple

Ambra grisea, remediu deosebit de util omului modern coplesit de griji familiale sau profesionale, ce nu poate adormi gandindu-se la problemele zilnice, iar cand adoarme viseaza aceleasi probleme. Administrarea remediului in dilutia CH9 cate cinci granule de doua - trei ori pe saptamana, poate aduce o liniste nesperata.

Un amestec de cafea, ceai si zinc se potriveste persoanelor hiperactive, pline de idei, agile, nelinistite. Remedii utile si in tulburarile de somn aparute ca urmare a consumului excesiv de cafea, ceai, nicotina, alcool.

Passiflora D2 este remediul sugarului nelinistit, agitat, ce se scoala de mai multe ori noaptea, dar si al varstnicului ce are somnul agitat in cadrul unor afectiuni cardiace. In acest din urma caz, asocierea cu crataegus D2 si cactus D6 este benefica. Sa nu uitam nici arnica, remediu al insomniilor ce apar dupa traumatism fizic sau psihic. Bolnavul nu isi gaseste locul in pat, totul este prea aspru, prea dur si resimte oboseala, epuizare, somnolenta toata ziua si insomnie cu vise terifiante noaptea.

Si daca nimic de aici nu pare sa ti se potriveasca, consulta un medic homeopat!

Dr. Elena Vartan
Medic specialist medicina generala si homeopatie


Pareri

Pareri

Fii primul care posteaza un review pentru acest articol.

Adauga o parere

Co si o tomto článku myslíte vy?

1-5

1 2 3 4 5
Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile nepotrivite!