•  

Ulei De Peste Harmony Line 30 Capsule inapoi la lista de termeni

Listeaza alfabetic: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Caracteristici
Contribuie la dezvoltarea corecta si armonioasa a copiilor.Contribuie la dezvoltarea normala a oaselor si dintilor.Stimuleaza metabolismul calciului si fosforului.Ajuta la mentinerea sanatatii pielii, ochilor si parului.Stimuleaza cresterea poftei de mancare la copiii cu anorexie (lipsa poftei de mancare).Creste rezistenta la factorii infectiosi si scade frecventa infectiilor.
Uleiul de peste provenit din ficat de cod este sursa naturala cea mai importanta de vitamina A si D, dar contine si alti acizi grasi esentiali de cea mai buna calitate, suportul pentru sinteza prostaglandinelor (substante cu rol in imunitate). Inca dinaintea aparitiei antibioticelor se stia ca in orice boala infectioasa uleiul de peste este util.
Uleiul de ficat de cod si-a castigat reputatia in comunitatea medicala datorita continutului ridicat de vitamine A si D. Pediatrii recomanda mamelor sa foloseasca uleiul de peste pentru a preveni rahitismul la copii, boala cauzata de insuficienta aportului de vitamina D si calciu. Lipsa de vitamina A scade capacitatea organismului de a se apara impotriva infectiilor, in special a infectiilor respiratorii si cele din sfera ORL.
Continutul in acizi grasi esentiali face ca Uleiul de peste sa aiba efecte pozitive asupra calitatii vietii si asupra conditiei fizice.
In mod cert, cu Ulei de peste , copiii vor creste mai armonios si mai sanatosi.Este recomandat femeilor gravide pe toata durata sarcinii, dar si in perioada de lactatie, cand rata de crestere la copil este foarte mare, deci necesitatile sunt mari.
- Cine are nevoie:
Copiii de peste 3 ani.
Femeile gravide si in perioada de lactatie.
Femeile de peste 40 de ani, pentru a preveni aparitia osteoporozei

Compozitie
Ulei de peste 40 mg/caps, Vitamina A (retinol) 600 g (2000 UI)/caps; Vitamina D 5g (400 UI)/caps
Dozare
1 capsula pe zi pentru copiii de peste 3
Mod de ambalare
Flacon - 30 capsule
 


Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza