•  

Bio-Biloba inapoi la lista de termeni

Listeaza alfabetic: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Compozitie si Mod de Ambalare
Prezentare:
30 comprimate.

Compozitie:
100mg extract standardizat de Ginkgo biloba (24mg flavono-glicozide si 6mg terpeno-lactone)/comprimat.
Indicatii
Imbunatateste fluxul sanguin, dilatand vasele de sange si reducand agregarea plachetara. Imbunatateste micro-circulatia cerebrala si in alte organe. Influenteaza factorul de activare plachetara si balanta tromboxan/ prostaciclina, reducand riscul de complicatii trombotice. Folosit in prevenirea si tratarea durerilor de picioare (claudicatie intermitenta), maini si picioare reci si alte tulburari vasculare.
Indicat in insuficienta cerebrala (tulburari de memorie, dificultate in concentrare, oboseala psihica, tinitus si ameteli). S-a dovedit a fi eficient in tratamentul si prevenirea dementei si bolii Alzheimer. Este un antioxidant puternic, cu efecte neuroprotectoare.

Obiceiurile de trai moderne, procesul de imbatranire si alti factori exrecita efecte adverse asupra sanatatii noastre. Munca sedentara, exercitiul fizic redus, fumatul si alcoolul, toate acestea au un impact negativ asupra sistemului nostru cardiovascular. Bio-Biloba este un remediu natural care s-a aratat a avea un efect pozitiv in tratarea mainilor si picioarelor reci si a crampelor de la nivelul gambelor datorate unei proaste circulatii sangvine.
Pe data de 7 noiembrie 1992 The Lancet, una dintre cele mai respectate publicatii stiintifice, a real;izat un sumar al numeroaselor rezultate ale studiilor despre gingko biloba efectuate de medici si oameni de stiinta din intreaga lume. Acest articol explica existenta unui numar important de efecte pozitive dupa administrarea de gingko biloba, in special deoarece:
amelioreaza aportul de sange la nivel cerebral;
aduce o cantitate crescuta de oxigen si glucoza in celulele nervoase, ceea ce rezulta intr-o productie crescuta de energie din partea acestora;
impiedica coagularea sange lui;
protejeaza celulele nervoase impotriva diverselor agresiuni.
Aceste efecte apar cam dupa 4 saptamani de administrare.Aceasta duce la o ameliorare progresiva a memoriei si a capacitatii de concentrare, asociata cu cresterea energiei

Contraindicatii
Complicatii gastrointestinale, dureri de cap si reactii alergice au fost raportate rareori.
Atentie: administrarea de doze crescute de Ginkgo biloba creste timpul de sangerare, de aceea administrarea se va opri cu 2 saptamani inainte de orice interventie chirurgicala.

Mod de Administrare
1 comprimat pe zi, de preferinta in timpul mesei.
 


Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza