•  

Betacaroten Harmony Line 30 Cps inapoi la lista de termeni

Listeaza alfabetic: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Caracteristici
Ajuta la mentinerea integritatii pielii si mucoaselor. Grabeste procesele de vindecare a ranilor. Asigura protectie la expunerea la soare si creeaza un bronz uniform, de calitate, mai rezistent. Are efect antioxidant, protejand de efectele nocive ale radicalilor liberi aparuti sub efectul poluarii, a fumului de tigara, a radiatiilor UV. Incetineste aparitia semnelor imbatranirii Imbunatateste vederea de zi si de noapte. Creste rezistenta organism ului la boli infectioase prin intarirea rezistentei la a€œpoarta de intrarea€, adica prin imbunatatirea structurii.
Beta carotenul este o pro vitamina a vitaminei A care este transformata in organism in vitamina A in functie de necesitati. Vitamina A este o vitamina liposolubila foarte importanta prin rolul sau in diferentierea si cresterea tesuturilor epiteliale. Ea mentine integritatea pielii si mucoaselor, ajuta la vindecarea mai rapida a ranilor. Vitamina A, intrand in structura celulelor din retina raspunzatoare de vederea pe timp de zi, dar mai ales pe timp de noapte, asigura functionarea acesteia.
Vitamina A combate efectele nocive ale radicalilor liberi aparuti din cauza poluarii, fumatului sau in urma expunerii la soare.
Vitamina A stimuleaza formarea pigmentului din piele in urma expunerii la radiatiile ultraviolete. Un aport corespunzator de vitamina A inainte si in timpul expunerii la soare asigura o bronzare uniforma, fara pete si de mai lunga durata, mai rezistenta.
- Cine are nevoie:
Persoanele care se expun la radiatii ultraviolete: la soare sau la solar. Persoanele care au probleme de vedere. Persoanele care prezinta ulceratii (leziuni) ale mucoaselor de tipul aftelor bucale. In perioadele de boli infectioase, cand creste necesarul de vitamina A. Persoanele de peste 40 ani.

Compozitie
Beta caroten 6 mg (12.000 UI)
Dozare
1 capsula pe zi
Ambalare
30 capsule
 


Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza