•  

Bepanthen Plus inapoi la lista de termeni

Listeaza alfabetic: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Principii active
Dexpanthenol si Clorhexidina.

Tub cu 30 gr.
Mod de aplicare
Dexpantenolul, substanta activa a produsului Bepanthen, are aceleasi efecte ca si acidul pantotenic, intrucat este rapid transformat in aceasta vitamina, in organism. Totusi, are avantajul de a fi mai usor absorbit, atunci cand este aplicat local. Acidul pantotenic este o componenta a esentialei coenzime A care, sub forma de acetil-coenzima A, joaca un rol central in metabolismul tuturor celulelor. Este, prin urmare, indispensabil pentru dezvoltarea si regenerarea tegumentelor si mucoaselor.

Clorhexidina este un antiseptic eficace impotriva bacteriilor prezente pe toata suprafata pielii,impiedicand inmultirea acestora.

Bepanthene plus crema este utilizat pentru: leziuni superficiale de orice tip care prezinta risc de infectie, leziuni cronice cum sunt ulceratii ale membrelor inferioare sau de decubit, infectii cutanate, tratamentul ragadelor mamelonare la femeile care alapteaza, interventii chirurgicale minore.
Efect
Tratamentul tuturor tipurilor de leziuni: Se va aplica o data, sau de mai multe ori pe zi, in functie de prescriptia medicului curant. Protejarea sanilor in timpul alaptarii. Se vor acoperi cu comprese corespunzatoare, dupa fiecare aplicare a unguentului. În tratamentul afectiunilor mucoasei colului uterin: Se va aplica o data sau de mai multe ori pe zi, conform prescriptiei medicului curant. La sugari: Se va aplica dupa fiecare schimbare a scutecelor. Unguentul este relativ gras (lanolina) si se recomanda in mod special pentru pielea uscata, si ca protectie impotriva umezelii (sani, sugari).
 


Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza