•  

Beauty Hair Harmony Line 50 Capsule inapoi la lista de termeni

Listeaza alfabetic: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Caracteristici
Imbunatateste starea generala a parului si pielii capului. Previne caderea excesiva a parului. Previne albirea prematura. Ajuta la pastrarea sanatatii si stralucirii parului. Are efect benefic asupra grosimii si rezistentei firului de par.
Calitatea parului este data de foarte multi factori, externi si interni. Parul, pielea si unghiile sunt oglinda sanatatii organismului. Deficientele alimentare sunt rapid resimtite in alterarea calitatii parului. S-a constatat ca scaderea aportului de biotina este resimtit si prin ingrasarea mai rapida a parului (in cadrul dermatitei seboreice). Aportul insuficient de zinc si seleniu se asociaza cu caderea accentuata a parului.
Produsul Beauty Hair suplimenteaza dieta cu acele substante necesare cresterii sanatoase a parului. Calciul pantotenat pastreaza culoarea naturala a parului, biotina are un efect benefic asupra parului si a pielii capului, zinc ul este esentialpentru producerea acizilor nucleici ce determina cresterea celulara, deci asigura o rata normala de crestere a parului.
Seleniul are o actiune antioxidanta puternica, protejand celulele de deteriorare prematura.
- Cine are nevoie:
Oricine, primavara si toamna cand apare o cadere mai accentuata a parului. Persoanele care constata o deteriorare mai rapida a firului de par, fara o cauzaPrecizabila. Persoanele care isi supun parul in mod frecvent unor tratamente cosmetice. agresive (permanent, vopsiri, intindere).

Continut si Administrare
1 capsula pe zi


Zinc 5 mg, Seleniu 30 g, Biotina 0,10 mg (vitamina H), Pantotenat de calciu 6,54 mg (echivalentul acidului pantotenic 6 mg)(vitamina B5)

Ambalare
Flacon 50 capsule.
 


Media - Spoturi TV
Help Net Info
  • Gaseste o farmacie Help Net
  • Cauta termen medical
  • Cauta prospect medicament
  • Farmacii cu punct de Prim Ajutor
Calculator sarcina

Introduceti in spatiile alaturate data de inceput a ultimei menstruatii si durata medie a ciclului menstrual.

Durata ciclului menstrual

Calculeaza